Libnet.ro
UNICEF

08:15

Windows dupa 30 de ani: in 1983 Bill Gates prezenta prima versiune si o lansa abia dupa doi ani de asteptare

Adevărul Adevărul,
Windows dupa 30 de ani: in 1983 Bill Gates prezenta prima versiune si o lansa abia dupa doi ani de asteptare

Cu siguranta ai folosit acest produs al Microsoft. A implinit 30 de ani de existenta si i-a adus un succes imens. Iata cand a inceput existenta Windows. continuă pe Adevărul

Dominatia Windows a inceput azi: Bill Gates prezenta prima versiune in 1983

Windows a aparut prima data pe 10 noiembrie 1983. Atunci, Bill Gates prezenta cel mai avansat sistem de operare creat de Microsoft. Trei decenii mai tarziu, Windows este seful pietei PC-urilor, iar Microsoft o companie gigant. Windows 1. 0 a fost primul pas pe care Microsoft l-a facut dincolo de MS-DOS, sistemul de operare care i-a adus popularitate pe PC-uri si un avantaj in lupta cu Apple. Desi DOS s-a bucurat de un succes mare, acesta era un sistem de operare [].

La cum arata din spate, merita iubita de sot si dupa cinci ani

Si vedetele pot fi fericite in dragoste. O demonstreaza cel mai bine o cantareata de 39 de ani, care dupa cinci ani de mariaj inca mai are parte de afectiunea sotului chiar si in public.

Dupa cinci ani! Iubita lui Billy Joel, disperata sa devina sotie

Sunt impreuna de ceva timp, dar se pare ca nu suficienti pentru a face pasul cel mare. Despre Alexis Roderick, 32 de ani, iubita lui Billy Joel, se pune ca este disperata ca muzicianul sa o ceara de sotie.

Concursul pentru postul de director al Operei din Cluj, anulat dupa doi ani de procese

Concursul pentru postul de director al Operei din Cluj-Napoca, organizat de Ministerul Culturii in 2012, a fost anulat prin decizia instantei supreme, in urma unui proces care a durat doi ani si care a fost initiat de un candidat ce a reclamat trucarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )