Libnet.ro
UNICEF

00:07

Wizz Air a dat vestea care intereseaza milioane de romani. Ce curse apar in tara

Playtech Playtech,
Wizz Air a dat vestea care intereseaza milioane de romani. Ce curse apar in tara

Wizz Air vine cu vesti deosebite pentru romani! Dupa luni in care oamenii au fost nevoiti sa-si amane vacantele si sa-si dea planurile peste cap, acum vine si rasplata asteptarii care le va face viata mai usoara- noi rute chiar de luna viitoare. Wizz Air, veste mare pentru romani Wizz Air vine cu noi vesti . continuă pe Playtech

Salarii 2020. E oficial, vestea care intereseaza milioane de romani. Anuntul lui Orban

Desidentii guvernamentali, cel putin in ultima perioada, ies cu declaratii populiste, menite sa credem ca o vom duce mai bine. Ministrul Finantelor anunta ca stam prost cu bugetul, acum aflam de noi modificari a salariului minim pe economie. E oficial, vestea care intereseaza milioane de romani Salarii mai mari sau inghetate, a fost tema principala .

Wizz Air lanseaza o noua ruta, Cluj Napoca - Liverpool din 23 octombrie

Wizz Air a anuntat o noua ruta de la Cluj-Napoca la Liverpool John Lennon incepand cu 23 octombrie 2020. Biletele sunt deja in vanzare pe wizzair. com si prin aplicatia pentru mobil a companiei aeriene cu tarife care pornesc de la 89 RON, conform monitorulcj. ro.

Wizz Air lanseaza noi rute din Romania. Care sunt destinatiile si programul de zbor

Wizz Air a anuntat miercuri lansarea unor noi rute din Romania la preturi pornind de la 89 de lei si a modificat programul zborurilor de pe Aeroportul din Bacau, care vor fi reluate mai devreme decat a prognozat.

Wizz Air lanseaza cinci noi rute cu preturi de la 9,99 euro. Cum poti obtine reduceri substantiale

Wizz Air a anuntat marti lansarea a cinci noi rute cu preturi de la 9,99 euro, dar si reduceri substantiale pentru anumite zboruri.

Codul Muncii 2020. Schimbarea care intereseaza sute de mii de romani: scapa de o obligatie

In Senatul Romaniei, anul trecut in luna mai, un grup de senatori PSD si UDMR propuneau un proiect legislativ ce se dorea a aduce anumite amendamente la Codul Muncii, proiect care nu a mai primit votul in Camera Deputatilor. Proiectul a fost respins in sedinta de astazi a Camerei Deputatilor. Schimbarea care intereseaza sute de .

Lidl Romania, schimbare majora in toate magazinele. Vestea importanta pentru milioane de clienti

Vesti noi pentru clientii Lidl! Romanii care prefera acest lant de magazine au parte de o schimbare majora. Lidl Romania tocmai a facut anuntul oficial cu privire la noutatea pe care o vor gasi clientii in supermarket-uri. Lidl Romania vine cu o schimbare majora pentru clientii sai Lidl Romania a facut anuntul oficial care-i vizeaza .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )