Libnet.ro
UNICEF

19:30

Din Cluj- Napoca spre Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Din Cluj- Napoca spre Marea Britanie

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapida crestere din Europa si principalul transportator aerian din Romania, anunta astazi lansarea unei noi rute din Cluj - Napoca spre Birmingham, conform comunicatului remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Incident pe Aeroportul din Cluj-Napoca: Vizati au fost trei parlamentari care au votat modificarile la Codul Penal(VIDEO)

Trei deputati ai PSD si ALDE care au votat modificarile la Codul Penal au fsot asteptati joi seara pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj de un grup de protestatari care au venit sa le reproseze.

Jaf armat la Cluj - Napoca: Cu cati bani a fugit atacatorul(VIDEO)

Un jaf armat a fost comis joi la o sala de jocuri de noroc din Cluj-Napoca. Un individ a furat 12. 000 de lei dupa ce a amenintat cu personalul salii cu o arma, informeazastiridecluj. ro. Barbatul a fost ul.

Fiul controversatului Bashar Al-Assad a sosit la Cluj. Pustiul de 16 ani vrea sa castige Olimpiada Internationala de Matematica

Hafez al-Assad, fiul cel mare al presedintelui Siriei, a sosit, in secret, pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca. Tanarul a ajuns in cursul diminetii zilei de 5 iulie si va participa la Olimpiada Internationala de Matematica.

VIDEO Jaf la o sala de jocuri din Cluj. Surpriza pe care au avut-o politistii dupa ce l-au prins pe autorul talhariei

Un tanar in varsta de 24 de ani a jefuit, joi, 5 iulie, in jurul orei 2. 00, o sala de jocuri din Cluj-Napoca. Barbatul a fugit cu 12. 000 de lei, dar a fost capturat in scurt timp de politisti.

Jaf la o sala de jocuri de noroc din Cluj. Hotii au fugit cu o suma uriasa

Doi tineri au dat spargerea intr-o sala de jocuri de noroc din Cluj-Napoca, unul din ei fiind angajat in locul respectiv. Acestia au reusit sa fuga cu 12. 000 de lei, insa la scurt timp au fost prinsi d.

Marea Britanie S-a CUTREMURAT! Ce magnitudine a avut seismul

Un cutremur de suprafata cu magnitudinea de 3,0 a avut loc in regiunea Crawley, Marea Britanie. De asemenea, seismul s-a resimtit si in regiunile Surrey si Sussex, informeaza stiripesurse. ro. Astfel,.

EFSA: Porumbul congelat din Ungaria, sursa probabila a contaminarii cu bacteria care afecteaza Austria, Danemarca, Finlanda, Suedia si Marea Britanie / 47 de mbolnaviri raportate, inclusiv 9 decese

Porumbul congelat si posibil alte legume congelate sunt sursa probabila a contaminarii cu bacteria Listeria Monocytogenes care afecteaza Austria, Danemarca, Finlanda, Suedia si Marea Britanie, se arata intr-un comunicat publicat de Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara EFSA), citeaza Agerpres.

Caz socant la Cluj-Napoca. Femeie retinuta fiindca a intretinut relatii intime cu un copil de 11 ani

Caz socant la Cluj-Napoca! O femeie de 35 de ani a fost retinuta pentru ca ar fi intretinut relatii sexuale cu un copil de 11 ani. Potrivit unor surse, cei doi erau vecini si ar fi intretinut relatii .

Ambasadorul Paul Brummell, reactie la condamnarea lui Dragnea: in Marea Britanie, politicienii care au fost condamnati au demisionat

Ambasadorul Marii Britanii in Bucuresti, Paul Brummell, a refuzat sa comenteze decizia de condamnare a liderului PSD, Liviu Dragnea. A precizat, totusi, ca in Marea Britanie politicienii condamnati penal au.

Un roman din Marea Britanie si-a ucis seful in prima zi de munca. Agresorul a fost condamnat la inchisoare pe viata

Romanul care si-a ucis seful in prima zi de munca a fost condamnat la inchisoare pe viata in Marea Britanie. Superiorul sau, Masoud Esmailian in varsta de 46 de ani a fost gasit de politisti, pe 28 aug.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )