Libnet.ro
UNICEF

00:07

WSJ: Adidas a primit o oferta de 1,7 miliarde euro pentru Reebok

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
WSJ: Adidas a primit o oferta de 1,7 miliarde euro pentru Reebok

Adidas AG, al doilea mare producator mondial de echipament sportiv, a primit, din partea unui consortiu de investitori din Hong Kong si Abu Dhabi, o oferta de 1,7 miliarde de euro pentru divizia sa americana Reebok, iar compania germana trebuie sa decida in curand viitorul afacerii care i-a adus pierderi in ultima perioada. continuă pe Ziarul Bursa

Politia italiana a destructurat un grup de companii, acuzate de frauda fiscala: Prejudiciul este de 1,7 miliarde euro

Politia italiana a destructurat un grup de companii suspectate ca au pus in practica un sistem de facturare falsa, pentru o frauda fiscala in valoare totala de 1,7 miliarde de euro, relateaza AFP. Activitatea.

Ucraina a cerut Uniunii Europene un imprumut suplimentar de doua miliarde euro pentru plata gazelor rusesti

Ucraina a cerut Uniunii Europene un imprumut suplimentar in valoare de 2 miliarde de euro, suma ceruta de Rusia pana la sfarsitul lunii octombrie pentru reluarea livrarilor de gaze suspendate in iunie, a.

Ucraina a cerut UE un imprumut suplimentar de 2 miliarde euro pentru plata gazelor rusesti. Merkel recomanda aliatilor Kievului sa puna mana de la mana

Ucraina a cerut UE un imprumut suplimentar in valoare de 2 miliarde de euro, suma ceruta de Rusia pana la sfarsitul lunii octombrie pentru reluarea livrarilor de gaze suspendate in iunie, a anuntat marti Comisia Europeana, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )