Libnet.ro
UNICEF

00:06

WSJ: Pakistanul e cea mai noua tara care nvata ca banii Chinei au un cost piperat

Hotnews Hotnews,
 WSJ: Pakistanul e cea mai noua tara care nvata ca banii Chinei au un cost piperat

Rezervele valutare ale Pakistanului au scazut la 10,3 miliarde de dolari la finalul lunii trecute, echivalentul importurilor pe doua luni. Guvernul are nevoie sa imprumute rapid vreo 10 miliarde de dolari pentru a evita falimentul din cauza datoriei externe. Aceasta datorie s-a tot umflat, pe masura ce Islamabadul a imprumutat bani de la banci chinezesti pentru a finanta Coridorul Economic China-Pakistan, o schema de 62 de miliarde de dolari vizand constructia unor proiecte de transport si energie, scrie Wall Street Journal, citat de Rador. continuă pe Hotnews

FOTO Cea mai veche cladire din Brasov a devenit obiectiv turistic si poate fi vizitata gratuit

Biserica Sfantul Bartolomeu are 800 de ani si este oficial cea mai veche cladire din Brasov. Poate fi vizitata de turisti gratuit, iar piesa de rezistenta este un ceas solar care arata ora exacta fara sa aiba vreun mecanism.

Cea mai veche brnza din lume, datnd de acum 3.200 de ani, a fost descoperita ntr-un mormnt din Egiptul antic

O substanta gasita de arheologii care lucrau la un mormant antic egiptean s-a dovedit a fi cea mai veche branza descoperita vreodata, relateazaBBC News.

Cea mai fierbinte planeta din Universul cunoscut are o atmosfera unica

Exoplanetele, corpurile ceresti din alte sisteme solare, pot orbita foarte aproape de steaua gazda. Cea din urma poate fi mult mai fierbinte decat Soarele, iar in acest context, exoplaneta devine la fel de fierbinte ca o stea. Cea mai fierbinte planeta descoperita vreodata poate atinge temperaturi de 4. 300 grade Celsius, ceea ce o face cu [].

5 tari europene favorabile pentru startup-uri. Irlanda, tara cu cea mai mica rata a impozitului pe profit

Tara in care iti construiesti o afacere de la zero este esentiala. Antreprenorii ar trebui sa se asigure ca vor avea succes cu ideea lor de afaceri in tara respectiva, pentru ca in functie de locatie iti poti estima posibilitatile de dezvoltare a.

Real Madrid, la primul meci pe teren propriu fara Cristiano Ronaldo - Cea mai scazuta audienta din ultimii noua ani

Echipa spaniola de fotbal Real Madrid a inregistrat cel mai mic numar de suporteri la o partida de pe teren propriu, din ultimii noua ani, dupa plecarea atacantului portughez Cristiano Ronaldo la formatia italiana Juventus Torino.

ALERTA METEO! Urmeaza cea mai VIOLENTA vreme din ultima perioada!

Vreme instabila in toata tara: pe cat de cald va fi, pe atat de violente vor fi si ploile care vor aparea ca din senin! Meteorologii ne anunta ca aceasta instabilitate atmosferica se va mentine pe.

Numai de bine. Probabil cea mai buna reteta negresa din lume - VIDEO

Sunt nenumarare retete de negresa, insa chef John va arata care sunt pasii pentru a face cea mai buna prajitura de acest gen. Care sunt ingredientele principale ale acestui desert delicios, aflatii in.

Cum se prepara cel mai bun piure de vinete. Cea mai simpla reteta care poate fi pregatita oricand si de un bucatar amator

Vinetele sunt o sursa excelenta de fibre alimentare, vitamina B1, B6, vitamina K sau mangan si potasiu. De asemenea, contin fitonutrientii, cum ar fi nasunin, un puternic antioxidant, care protejeaza membranele celulelor creierului de problemele care pot fi cauzate de radicalii liberi.

Tigrul platanului. Sau cea mai simpla lectie privind raul coruptiei romnesti

Nu-mi plac sequel-urile. Dar n-am ce face. Dupa ce-am scris despre tantar, tigrul/diavolul platanului e la moda. Si el m-a halit, m-a terminat. Tantarul ne vorbeste despre natura si traditie da, creste-n jurul lacurilor, baltilor noastre mostenite de la strabuni) dar si despre neglijenta autoritatilor felul in care a fost administrata 2018 problema puteti citi aici). Tigrul/diavolul platanului ciupeste mai al dracului. El este povestea insasi a coruptiei romanesti. Dar pentru asta iti trebuie putina memorie. Hotnews a pus problema preturilor si a platanului acum cativa ani. Aici vedeti ultimele pofte de achizitionat-plantat platani notificate de catre Curtea de Conturi,Aici aveti un fir catre lunga poveste a supradozei cu platan in Romania. Deci, Sequel cu insecte. Pentru ca, de data asta, insecta, Tigrul s-a ascuns atata timp sub coaja depe strazile romanesti si astazi ataca. Sau mai destept spus: coruptia romaneasca ascunsa in achizitii la inceput de 2000, iata astazi musca.

NutritionistulMihaela Bilic: Cand mancarea nu are gust, facem cea mai mare greseala

Nutritionistul Mihaela Bilic atrage atentia asupra unei mari greseli pe care o facem pentru a da gust multor alimente: adaugarea de sosuri, toppinguri, potentiatori de aroma. Dar odata cu sosul din belsug vin.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )