Libnet.ro
UNICEF

15:00

WTA: Dayana Yastremska, una dintre cele mai promitatoare jucatoare din noua generatie, suspendata provizoriu pentru dopaj

Hotnews Hotnews,
 WTA: Dayana Yastremska, una dintre cele mai promitatoare jucatoare din noua generatie, suspendata provizoriu pentru dopaj

Dayana Yastremska, locul 29 mondial, a fost suspendata provizoriu de WTA, dupa ce a fost testata pozitiv la un control antidoping facut in 24 noiembrie, informeaza LEquipe. continuă pe Hotnews

Toti cei care au cont si card bancar trebuie sa afle urgent: una dintre cele mai mari banci a facut anuntul

2021 a venit cu schimbari semnificative in sistemul bancar. Una dintre cele mai mari banci a anuntat ce inseamna asta pentru clienti ca sa fii pregatit. Pe fondul schimbarilor necesare de.

Sanatatea mintala va fi una dintre cele mai mari probleme cu care ne vom confrunta in 2021

Odata cu progresul inregistrat de vaccinurile anti Covid-19 si de demararea campaniei de vaccinare se pare ca luminita de la capatul tunelului pandemic este tot mai vizibila. intrucat riscurile fizice sunt mai bine gestionate cu vaccinuri, totusi, va ramane impactul de nesters al pandemiei asupra psihicului colectiv, potrivit CNN.

Actrita Olivia Wilde si cantaretul Harry Styles, unul dintre cele mai noi cupluri de la Hollywood

Actrita si regizoarea Olivia Wilde si cantaretul Harry Styles reprezinta unul dintre cele mai noi cupluri de la Hollywood, potrivit unor surse citate de revista People.

A murit Mariana Popa, balerina cu o cariera de zeci de ani

Mariana Popa, una dintre cele mai longevive balerine din Romania, s-a stins din viata luni 4 ianuarie la 72 de ani. Tristul anunt a fost facut de catre fostii sai colegi de la Teatrul Al. Davila din Pitesti.

Pesta africana face ravagii la una dintre cele mai importante societati producatoare de carne de porc

Virusul care omoara porci si-a facut aparitia in exploatatia aflata aproape de municipiul Focsani in primele zile ale noului an. Ferma cauta acum solutii pentru anihilarea completa a intregului efectiv de animale.

OPINII Bitcoin, una dintre putinele bule fara o poveste in spate

De cele mai multe ori in istorie pretul unor active a explodat pe seama sperantelor ca acestea urmau sa genereze profituri colosale in viitor. Precum actiunile companiei Marilor Sudului, unde exista un monopol asupra comertului cu coloniile spaniole din America de Sud in secolul 18. Sau actiunile de tehnologie in urma cu mai bine de 20 de ani, cand toata lumea visa ca a identificat noul Microsoft.

Topul masinilor fiabile in 2021. Acestea sunt cele mai bune marci pentru toti romanii

A fost facut topul masinilor fiabile in 2021. Care sunt cele mai bune marci pentru toti romanii, cititi in articolul de mai jos. Topul celor mai fiabile masini. Nu te pacalesti daca alegi una dintre ele pentru 2021 Mai multe companii private si institutii publice acreditate la nivel international au facut topul celor mai fiabile .

China: Condamnare la moarte pentru fostul director al uneia dintre cele mai mari companii financiare a tarii

Fostul presedinte al Huarong Asset Management, una dintre cele mai mari companii chineze de gestionare a creditelor neperformante, a fost condamnat la moarte marti de catre o instanta din orasul Tianjin, relateaza Reuters si Bloomberg.

EXCLUSIV Ce se intampla cu emisiunea lui Dan Capatos. De ce nu mai apare la Antena 1, de fapt

Una dintre cele mai longevive vedete autohtone de televiziune, Dan Capatos, nu a mai revenit pe micile ecrane in aceasta saptamana, desi serile de luni, marti si miercuri sunt ale lui, prin traditie. Absenta prezentatorului show-ului nocturn Xtra Night Show, de la Antena 1, nu a trecut neobservata, asa ca au aparut deja zvonuri privind .

FOTO Orasul-fantoma din Tenerife. Colonia de leprosi care nu a mai fost terminata

Tenerife este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Europa. Plaje superbe, hoteluri luxoase, peisaje exotice, toate acestea atrag turisii ca un magnet. Pe insula se afla insa si un oras-fantoma, construit pentru leprosi, inainte de finalul celui de-al doilea Razboi Modial.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )