Libnet.ro
UNICEF

14:15

WTA Doha: Programul de joi al jucatoarelor din Romania - Sorana Cirstea vs Garbine Muguruza, primul meci al zilei

Hotnews Hotnews,
 WTA Doha: Programul de joi al jucatoarelor din Romania - Sorana Cirstea vs Garbine Muguruza, primul meci al zilei

Simona Halep, Sorana Cirstea, Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu vor lupta, joi, pentru calificarea in sferturile turneului de categorie Premier 5 de la Doha. Prima jucatoare care va intra pe teren va fi Sorana Cirstea, intr-o partida de foc cu spaniola Garbine Muguruza, favorita numarul patru a competitiei. Meciul se va desfasura pe terenul central si va incepe la ora 13:00 ora Romaniei). continuă pe Hotnews

Patru romance in optimi la Doha. Programul meciurilor de joi

Un sfert din jucatoarele calificate in optimile de finala ale turnului WTA Premier 5 de la Doha sunt din Romania si toate vor evolua joi live text pe onlinesport. ro .

WTA Doha: A venit randul Irinei Begu si Soranei Cirstea - Cele doua vor evolua marti cu Samantha Stosur, respectiv Maria Sakkari

Dupa ce Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu au reusit sa castige partidele pe care le-au disputat luni cu Lesia Tsurenko, respectiv Maria Sharapova), a venit randul altor doua jucatoare din Romania sa evolueze in turneul Premier 5 de la Doha. In scena vor intra marti Irina Camelia Begu si Sorana Cirstea.

Cum le vinde Viktor Orban ungurilor iluzia ca a rezolvat importul de gaze din Romania

Ungaria va semna in curand un acord care ii va permite sa importe anual 4 miliarde de metri cubi de gaze naturale din Romania, pentru urmatorii 15 ani, a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute premierul ungar Viktor Orban. La ce se refera Viktor Orban, premierul aflat in campanie electorala si care proclama sfarsitul dependentei de gazele rusesti? E vorba, de fapt, despre un acord privind utilizarea viitorului gazoduct BRUA, care nu garanteaza insa intreaga cantitate de 4 miliarde metri cubi de gaze va fi exportata in Ungaria. Odata ce Romania va fi legata de piata vest-europeana via Ungaria - Austria, gazele romanesti vor fi cumparate de consumatorul care va oferi cele mai bune conditii.

Friedrich Wilhelm Raiffeisen cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania

Friedrich Wilhelm Raiffeisen, divizia de Private Banking a Raiffeisen Bank Romania, a fost desemnata de Revista Euromoney, pentru al patrulea an consecutiv, ca fiind cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania.

Guvernul a adoptat conditiile prin care Armata va cumpara corvete construite intr-un santier naval din Romania, la pachet cu modernizarea fregatelor. Costul programului: 1,6 miliarde de euro

Armata va cumpara patru corvete mutifunctionale si va moderniza cele doua fregate tip T22R din dotarea fortelor Navale, dupa ce Guvernul a adoptat HG-ul ce stabileste condiitiile specifice a procedurii de achizitie. Valoarea totala a proiectului de investitii este de circa 1,6 mld. Euro, inclusiv TVA si presupune construirea intr-un interval de sapte ani a celor patru corvete intr-un santier naval din Romania, prima urmand a fi livrata dupa 3 ani.

Forumul Judecatorilor: Risc de colaps al magistraturii din Romania/ 2000 de oameni vor pleca imediat din sistem, inclusiv 90% din judecatorii Inaltei Curti, iar alti 2000 in urmatorii cinci ani

Corpul magistratilor va fi redus in proportie de cel putin 25% pe termen foarte scurt), va fi deprofesionalizat, prin renuntarea la examenele de promovare meritocratice, va fi surmenat, prin cresterea volumului de activitate, si va fi putea fi controlat prin seful Inspectiei Judiciare si prin Sectia speciala pentru cercetarea infractiunilor din justitie din cadrul PiCCJ, se arata intr-un raport dat publicitatii de Forumul Magistratilor din Romania. Acestea ar fi efectele combinate ale unor reglementari votate in legile justitiei, despre care FRJ spune ca pot fi dezastruoase pentru magistratura din Romania. 2000 de magistrati ar urma sa paraseasca imediat sistemul, inclusiv 90% din judecatorii Inaltei Curti iar alti 2000 vor pleca in urmatorii cinci ani, in primul rand din cauza coborarii pragului de vechime la acordarea pensiei de serviciu de la 25 la 20 de ani, fara limita de varsta. Citeste si Bomba cu ceas din legile justitiei care va goli parchetele si instantele superioare. Apare o noua categorie de tineri pensionari in justitie.

Piata de ciocolata din Romania ar putea atinge un nivel istoric anul acesta, de peste 5 miliarde lei

Piata de ciocolata din Romania ar putea ajunge anul acesta un nivel istoric, de peste 5 miliarde de lei aproximativ un miliard de euro), pe fondul cresterii puterii de cumparare a romanilor si a consumului de ciocolata. Afacerile din piata de.

Orasul din Romania cu cele mai scumpe chirii

Capitala a fost, in 2017, cea mai activa din punct de vedere imobiliar din Romania si cu cele mai scumpe chirii, dar in Cluj-Napoca s-a inregistrat cel mai mare pret mediu de vanzare pe metrul patrat. Cele.

Federatia Patronala Petrol si Gaze: ANRM aproba un pret de referinta pentru redevente, care nu reflecta realitatile pietei din Romania

Federatia Patronala Petrol si Gaze FPPG) dezaproba decizia Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM) de stabilire a pretului de referinta la gaze naturale calculat in functie de preturile de tranzactionare de pe hub-ul CEGH din Viena, in baza unui studiu realizat de Universitatea de Petrol Gaze Ploiesti, care nu reflecta realitatile pietei din Romania, se arata intr-un comunicat al federatiei.

invinsa de sistem: Eleva care a criticat fara retineri invatamantul din Romania a anuntat ca pleaca din tara

Anna Andronache, eleva din Targoviste devenita celebra pentru mesajele pe care le publica pe Facebook, si prin care critica sistemul de educatie din Romania, a anuntat ca va pleca din tara impreuna cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )