Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Doha: Simona Halep, duel cu Lesia Tsurenko sau Caroline Garcia, n turul secund/ Mihaela Buzarnescu o ntlneste pe Jelena Ostapenko, n primul tur

Hotnews Hotnews,
 WTA Doha: Simona Halep, duel cu Lesia Tsurenko sau Caroline Garcia, n turul secund/ Mihaela Buzarnescu o ntlneste pe Jelena Ostapenko, n primul tur

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, este direct acceptata in turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Doha. in optimi, ea va evolua cu invingatoarea din meciul Caroline Garcia Franta/19 WTA) vs Lesia Tsurenko Ucraina/24 WTA). continuă pe Hotnews

Simona Halep, principala favorita la Doha

Chiar daca nu mai este lidera ierarhiei WTA, Simona Halep va face figura de principala favorita la turneul Qatar Total Open.

O singura jucatoare de Top 10 WTA va lipsi de la cel mai important turneu al lunii februarie, unde va fi prezenta si Simona Halep

Simona Halep este una dintre vedetele turneului de la Dubai, cel mai important turneu din circuitul WTA in luna februarie.

Fed Cup: Cehia - Romania. Simona Halep a CALCAT-O in PICIOARE pe Siniakova si a egalat scorul dupa prima zi

Este din nou egalitate in meciul de Fed Cup dintre Cehia si Romania. Simona Halep 3 WTA) a invins-o, sambata, intr-o maniera categorica, pe Katerina Siniakova 44 WTA), in doua seturi, cu scorul de 6-4,.

Sorana Crstea, despre Simona Halep: Nu am fost niciodata prietene apropiate. E greu ca ea sa mai cstige un Grand Slam

S-a retras din echipa de FedCup a Romaniei invocand faptul ca lasa tanara generatie sa faca un pas in fata. Pe la colturi s-a tot vorbit insa despre faptul ca de fapt Sorana Cirstea a spus pas pentru ca nu are o relatie prea buna cu Simona Halep. Noi ne stim de la 8 ani, dar nu am fost niciodata prietene apropiate. E greu ca Simona sa mai castige un Grand Slam, a precizat Cirstea atunci cand a facut referire la Simona Halep, numarul trei din clasamentul WTA.

Simona Halep: Am avut emotii la nceput, dar au fost pozitive. Sunt pregatita sa joc mpotriva Karolinei Pliskova

Simona Halep a vorbit la conferinta de presa despre victoria din meciul cu Katerina Siniakova, despre forma de moment si despre ce asteapta de la confruntarea de duminica contra Karolinei Pliskova. Am avut emotii la inceputul partidei cu Siniakova. A fost un meci bun, am cautat sa ma motivez. Este mereu dificil sa joc contra Karolinei Pliskova, dar sunt pregatita, a spus numarul trei din clasamentul WTA.

Simona Halep, despre duelul cu Cehia: n 2016 am fost foarte aproape sa le nvingem. Cred ca exista o sansa n plus acum

Simona Halep a vorbit, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava, despre duelul cu Cehia din sferturile FedCup 9-10 februarie). Numarul 3 WTA considera ca echipa Romaniei a fost aproape de o victorie in fata cehoaicelor in 2016, precizand ca de data aceasta exista o sansa in plus pentru tricolore.

Simona Halep: Voi juca intotdeauna cu toata inima pentru tara mea

Simona Halep, locul 3 WTA, aflata la Ostrava pentru intalnirea cu Cehia, a declarat ca va evolua intotdeauna cu toata inima pentru echipa de Cupa Federatiei a Romaniei. Este a doua oara la rand cand.

Cronica de la fata locului: Aducatoarea de liniste - Simona Halep, levitatia si victoria cu Katerina Siniakova

Atat la propriu cat si la figurat, Simona Halep a fost cea care a adus linistea la finalul primei zile a confruntarii dintre Cehia si Romania. Tricolorele au egalat la 1 6-4, 6-0 pentru Halep in meciul cu Katerina Siniakova), iar Simona a fost cea care i-a redus la tacere prin loviturile sale pe galagiosii fani din Ostravar Arena. Halep a avut o evolutie solida, datatoare de sperante in perspectiva finalei cu Karolina Pliskova de duminica.

LIVE Karolina Pliskova - Simona Halep in Fed Cup

Confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup se reia, duminica, cu meciul vedeta al liderelor celor doua echipe, Karolina Pliskova si Simona Halep.

Asa am trait Karolina Pliskova - Simona Halep in Fed Cup

Confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup s-a reluat duminica, cu meciul vedeta al liderelor celor doua echipe, Karolina Pliskova si Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )