Libnet.ro
UNICEF

13:31

O singura jucatoare de Top 10 WTA va lipsi de la cel mai important turneu al lunii februarie, unde va fi prezenta si Simona Halep

Adevărul Adevărul,
O singura jucatoare de Top 10 WTA va lipsi de la cel mai important turneu al lunii februarie, unde va fi prezenta si Simona Halep

Simona Halep este una dintre vedetele turneului de la Dubai, cel mai important turneu din circuitul WTA in luna februarie. continuă pe Adevărul

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine! Are centura cu patru benzi

Oradea a fost declarat orasul cu cel mai ridicat grad de siguranta intr-un top realizat de Storia. Cele mai sigure zone ale orasului sunt Calea Aradului, Nufarul si Centrul Civic. in realizarea topului au.

WTA: Simona Halep, locul 35 pentru Turneul Campioanelor; Romnia mai are doar 4 jucatoare n TOP 100; Podium neschimbat: Osaka, Kvitova, Halep

O singura schimbare s-a produs la nivel de TOP 10 WTA, Aryna Sabalenka urcand pe locul 9 in locul lui Caroline Wozniacki. Simona Halep se mentine pe 3 la general si a cazut pana pe 35 in ierarhia pentru Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Romania mai are doar patru jucatoare in TOP 100: Halep, Buzarnescu, Begu si Cirstea.

Sapte cutremure in Romania, la doar 5 kilometri adancime, miercuri dimineata. Cel mai mare a avut 3,7

Nu mai putin de sase cutremure de suprafata au fost inregistrate miercuri dimineata, toate fiind localizate in regiunea Marii Negre. Seismele nu au fost de mare intensitate, cea mai mare valoare masurata.

UPDATE Sapte cutremure n interval de o ora, n Marea Neagra; cel mai puternic a avut magnitudinea 3,7

Sapte cutremure au avut loc miercuri dimineata in Marea Neagra, in largul coastelor bulgaresti. Sase dintre seisme s-au produs intr-un interval de o ora, iar cel mai puternic a avut magnitudinea 3,7 grade pe scara Richter, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP).

UPDATE Noua cutremure n cteva ore, n Marea Neagra; cel mai puternic a avut magnitudinea 3,7

Noua cutremure au avut loc miercuri dimineata in Marea Neagra, in largul coastelor bulgaresti. Seismele s-au produs intr-un interval de cateva ore, iar cel mai puternic a avut magnitudinea 3,7 grade pe scara Richter, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP).

BURSELE DIN LUME Pietele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele noua saptamani

Bursele din Europa au urcat, ieri, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele noua saptamani, investitorii monitorizand rezultatele financiare anuntate de emitenti.

Cel mai mare camion din istorie revine la viata si e impresionant

Primul cel mai mare camion din lume, Berliet T100, a fost dat in folosinta in 1957 si era o bestie gigantica. Au fost produse doar patru exemplare, iar azi, mai exista doar doua. Berliet T100.

Ce s-a vandut cel mai bine pe OLX in 2018

OLX, cel mai mare site de anunturi din Romania, a realizat topul categoriilor cu cele mai tranzactionate produse pe platforma pe parcursul anului precedent, disponibile in cele mai accesate categorii: Electronice si electrocasnice, cu.

Preturile petrolului au atins cel mai ridicat nivel din 2019

Preturile petrolului au atins luni cel mai ridicat nivel din 2019, ca urmare a efectului masurilor OPEC de reducere a productiei si a sanctiunilor americane impotriva Venezuelei.

Maroon 5 a oferit cel mai slab show la Super Bowl din ultimii ani? VIDEO

Maroon 5 a fost trupa aleasa sa concerteze in pauza finalei campionatului de fotbal american, Super Bowl, alaturi de Travis Scott si Big Boi. Multi considera ca a fost cel mai slab show din ultimii ani. Iata inregistrarea! .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )