Libnet.ro
UNICEF

17:15

WTA Dubai: Garbine Muguruza, in turul doi dupa ce a pierdut primul set

Hotnews Hotnews,
 WTA Dubai: Garbine Muguruza, in turul doi dupa ce a pierdut primul set

Garbine Muguruza s-a calificat in turul doi al turneului WTA de la Dubai, dupa ce a invins-o in trei seturi, scor 3-6, 6-1, 6-2 pe Jarmila Gajdosova Australia). continuă pe Hotnews

WTA Dubai: Alexandra Dulgheru, in turul doi al calificarilor la Dubai

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru a acces, vineri, in turul doi al calificarilor la turneul WTA de la Dubai, dotat cu premii de 2,5 milioane de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

WTA Dubai: Alexandra Dulgheru, in turul doi al calificarilor la Dubai

Alexandra Dulgheru a reusit, vineri, sa intre in turul al doilea al calificarilor la turneul WTA de la Dubai, ale carui premii sunt in valoare de 2,5 milioane de dolaripotrivit site-ului oficial al institutiei. Dul.

WTA Dubai: Alexandra Dulgheru, eliminata in turul doi al calificarilor de Mirjana Lucic-Baroni

Alexandra Dulgheru a fost eliminata, sambata, in turul doi al calificarilor turneului WTA de la Dubai, de Mirjana Lucic-Baroni jucatoare care a invins-o pe Simona Halep la ultima editie de la US Open). Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 2,513 milioane de dolari.

WTA Dubai: Simona Halep va juca marti, in ultimul meci al zilei

Simona Halep, cap de serie numarul unu, va juca marti, in turul doi al turneului WTA de la Dubai, dupa cum au informat organizatorii competitiei. Halep va evolua in jurul orei 19:00 ora Romaniei), meciul Simonei fiind ultimul al zilei.

WTA Rio de Janeiro: Irina Camelia Begu s-a calificat in turul doi

Irina-Camelia Begu cap de serie numarul doi) s-a calificat in turul doi al turneului WTA de la Rio de Janeiro, dupa ce a trecut de Olivia Rogowska Australia), scor 6-1, 6-3.

Tenis: Irina Begu, in turul doi la Rio de Janeiro dupa o victorie fara emotii

Irina-Camelia Begu a debutat perfect la turneul de la Rio de Janeiro, competitie la care este cotata ca favorita numarul doi, dupa Sara Errani.

WTA Dubai: Monica Niculescu, eliminata in primul tur de Sabine Lisicki

Monica Niculescu locul 57 in clasamentul WTA) a parasit turneul WTA de la Dubai inca din runda inaugurala, sportiva din Romania fiind invinsa de Sabine Lisicki locul 28 WTA).

WTA Dubai: Alexandra Dulgheru a trecut de primul tur al calificarilor

Jucatoarea romana de tenis Alexandra Dulgheru a invins-o pe kazaha Iulia Putinteva cu 4-6, 7-5, 6-3, vineri, in runda inaugurala a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), conform Agerpres.

Simona Halep si-a aflat adversarele de la turneul din Dubai, unde este principala favorita dupa retragerea Serenei Williams

Simona Halep si-a aflat adversarele de la turneul din Dubai, competitie la care sunt puse la bataie premii de 2 milioane si jumatate de dolari. Simona va avea primul meci in runda a doua a competitiei, acolo unde.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )