Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Dubai: Karolina Pliskova, eliminata in sferturi

Hotnews Hotnews,
 WTA Dubai: Karolina Pliskova, eliminata in sferturi

Turneul WTA de la Dubai de categorie Premier) a ramas si fara favorita numarul doi, Karolina Pliskova fiind eliminata in sferturi de Elena Rybakina 19 WTA). Dintre primii 4 capi de serie, Simona Halep este ultima care a ramas pana in acest moment in competitie. continuă pe Hotnews

WTA Dubai: Karolina Pliskova, eliminata in sferturi

Turneul WTA de la Dubai de categorie Premier) a ramas si fara favorita numarul doi, Karolina Pliskova fiind eliminata in sferturi de Elena Rybakina 19 WTA). Dintre primii 4 capi de serie, Simona Halep este ultima care a ramas pana in acest moment in competitie. Se actualizeaza.

WTA Dubai: Karolina Pliskova, calificare in sferturi cu doar trei game-uri cedate

Karolina Pliskova nu a stat prea mult pe teren, favorita numarul doi obtinand calificarea in sferturile turneului Premier de la Dubai dupa un meci de o ora si 7 minute.

WTA Dubai: Simona Halep, eliminata in turul intai al probei de dublu

Perechea Simona Halep Julia Goerges a parasit turneul Premier de la Dubai inca din runda inaugurala, cele doua pierzand confruntarea cu dublul Makoto Ninomiya Zhaoxuan Yang.

WTA Dubai: Simona Halep, eliminata in turul intai al probei de dublu

Perechea Simona Halep Julia Goerges a parasit turneul Premier de la Dubai inca din runda inaugurala, cele doua pierzand confruntarea cu dublul Makoto Ninomiya Zhaoxuan Yang.

VIDEO WTA Dubai: Sorana Cirstea, eliminata in primul tur de Anett Kontaveit

Sorana Cirstea 70 WTA), ajunsa pe tabloul principal dupa ce a trecut in calificari de jucatoare bine clasate, a fost invinsa de Anett Kontaveit 24 WTA) in primul tur al competitiei de la Dubai. A fost 6-1, 6-3 pentru jucatoarea din Estonia, dupa o ora si 12 minute de joc.

WTA Dubai: Sorana Cirstea, eliminata din primul tur

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea a fost invinsa de estoniana Anett Kontaveit, cu 6-1, 6-3, .

WTA Dubai: Simona Halep, Karolina Pliskova si Garbine Muguruza s-au calificat in sferturi (Rezultatele zilei)

Ziua de miercuri a fost una buna pentru favoritele de la Dubai. Simona Halep cap de serie nr. 1), Karolina Pliskova 2), Aryna Sabalenka 7), Petra Martic 8) si Garbine Muguruza 9) s-au calificat in sferturi. Printre cele mai importante nume care au parasit competitia se afla Elise Mertens si Anastasia Pavlyuchenkova.

La ce ora joaca Halep Sabalenka, in sferturi la WTA Dubai. Am o adversara foarte puternica. Cine va transmite meciul de tenis

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Dubai! Dupa un joc la extrem, turul secund facand diferenta, campioana noastra se va confrunta astazi cu Aryna Sabalenka. La ce ora vor intra sportivele pe teren si cine va transmite meciul? La ce ora joaca Halep Sabalenka? Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului .

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile WTA Dubai. Amintiri neplacute de la singurul duel direct de pana acum

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, va da peste Ons Jabeur, locul 45 mondial, in optimile WTA Dubai - competitie pe care sportiva noastra o castiga in anul 2015. Tenismena tunisiana, beneficiara a unui.

WTA Dubai: Ziua surprizelor - Campioana en-titre, eliminata

Anastasia Pavlyuchenkova 31 WTA) a produs o alta surpriza importanta a zilei de marti de la Dubai. Astfel, sportiva din Rusia a eliminat-o pe favorita numarul patru a intrecerii de categorie Premier, Belinda Bencic 1-6, 6-1, 6-1). Elvetianca era campioana en-titre, titlu cucerit in 2019.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )