Libnet.ro
UNICEF

23:15

WTA Dubai: Simona Halep vs Elena Rybakina, meciul pentru titlu (de la ora 17:00)

Hotnews Hotnews,
 WTA Dubai: Simona Halep vs Elena Rybakina, meciul pentru titlu (de la ora 17:00)

Simona Halep, principala favorita, s-a calificat in finala turneului de la Dubai a 37-a a carierei), unde se va duela cu Elena Rybakina Kazakhstan, 19 WTA). Partida va incepe la ora 17:00 ora Romaniei) si va fi transmisa LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Semifinale WTA Dubai: Simona Halep contra Jennifer Brady. Care este planul americancei

Simona Halep a trecut de Aryna Sabalenka in sferturi, iar acum romanca se pregateste de o noua confruntare cu Jennyfer Brady. Ce plan are americanca si ce spune Halep despre victoria anterioara? Semifinale WTA Dubai: Simona Halep Jennifer Brady Halep face din nou Romania mandra! Simona a a trecut de Ons Jabeur in optimile .

WTA Dubai: Simona Halep, Karolina Pliskova si Garbine Muguruza s-au calificat in sferturi (Rezultatele zilei)

Ziua de miercuri a fost una buna pentru favoritele de la Dubai. Simona Halep cap de serie nr. 1), Karolina Pliskova 2), Aryna Sabalenka 7), Petra Martic 8) si Garbine Muguruza 9) s-au calificat in sferturi. Printre cele mai importante nume care au parasit competitia se afla Elise Mertens si Anastasia Pavlyuchenkova.

Asa am trait Simona Halep - Elena Rybakina in finala de la Dubai

Sambata dupa ora 17:00 am transmis live text in aceasta pagina finala turneului WTA de la Dubai in care s-au intalnit Simona Halep si Elena Rybakina.

LiveText Simona Halep vs Elena Rybakina (de la 17:00)

Simona Halep mai are un singur obstacol in drumul spre al 20-lea titlu al carierei. Principala favorita a turneului de la Dubai o intalneste in finala pe Elena Rybakina Kazakhstan, 19 WTA), jucatoare aflata la a patra finala in acest sezon. Meciul este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2.

WTA Dubai: Cand va avea loc finala dintre Simona Halep si Elena Rybakina

Simona Halep 2 WTA) va juca sambata finala cu numarul 37 a carierei. in lupta pentru trofeul de la Dubai, fostul lider mondial o va infrunta pe Elena Rybakina Kazahstan, 19 WTA, 20 de ani). Partida va incepe la ora 17:00 ora Romaniei) si va fi transmisa LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2.

VIDEO Simona Halep Elena Rybakina, finala LIVE Dubai 2020. Simona Halep, adversara de temut

Dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Dubai, au aparut o serie de comentarii in presa internationala. Simona Halep o va intalni astazi pe Elena Rybakina in finala de la Dubai, care se joaca incepand cu ora 17:00. UPDATE: Galeria Romaniei de la Dubai s-a mobilizat si au strigat zeci de secunde Simona! Simona!.

VIDEO Simona Halep, campioana la Dubai dupa o finala dramatica cu Elena Rybakina (3-6, 6-3, 7-6(5)

Timp de doua ore si 26 de minute, Simona si Elena si-au impartit lovituri precum pugilistii. Au fost numarate, s-au ridicat, au continuat lupta si a rezultat o finala dramatica in care era greu de intuit cine va castiga. Halep a avut nervii mai tari intr-un tiebreak al decisivului in care orice era posibil. Campioana de la Wimbledon a cucerit al doilea trofeu la Dubai Premier) dupa un meci epic cu Rybakina 3-6, 6-3, 7-65)). Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta.

WTA Dubai: Karolina Pliskova, eliminata in sferturi

Turneul WTA de la Dubai de categorie Premier) a ramas si fara favorita numarul doi, Karolina Pliskova fiind eliminata in sferturi de Elena Rybakina 19 WTA). Dintre primii 4 capi de serie, Simona Halep este ultima care a ramas pana in acest moment in competitie.

Simona Halep, campioana la Dubai dupa o finala dramatica cu Elena Rybakina (3-6, 6-3, 7-6(5)

Timp de doua ore si 26 de minute, Simona si Elena si-au impartit lovituri precum pugilistii. Au fost numarate, s-au ridicat, au continuat lupta si a rezultat o finala dramatica in care era greu de intuit cine va castiga. Halep a avut nervii mai tari intr-un tiebreak in care orice era posibil. Campioana de la Wimbledon a cucerit al doilea trofeu la Dubai Premier 5) dupa un meci epic cu Rybakina 3-6, 6-3, 7-65)). Se actualizeaza.

WTA Dubai: Simona Halep, in semifinale (3-6, 6-2, 6-2 cu Aryna Sabalenka)

Dupa un prim set in care coordonatele au semanat cu cele de la Adelaide, din urma cu cateva saptamani atunci cand Aryna a castigat), Simona Halep a facut ajustarile necesare. A servit mai aspru, a stat mai aproape de linie, a variat si a plimbat-o pe adversara, obligand-o sa greseasca. A rezultat o victorie 3-6, 6-2, 6-2, dupa o ora si 35 de minute) si o calificare meritata in semifinalele turneului Premier de la Dubai. Urmatoarea adversara: Jennifer Brady.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )