Libnet.ro
UNICEF

16:15

WTA Hobart: Monica Niculescu, eliminata n semifinalele probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Hobart: Monica Niculescu, eliminata n semifinalele probei de dublu

Perechea Monica Niculescu/Zhaoxuan Yang Romania/China), cap de serie numarul 3, a fost eliminata, vineri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Hobart, cu premii totale de 250. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

WTA Hobart: Monica Niculescu a cstigat duelul de dublu cu Raluca Olaru din sferturi

Perechea Monica Niculescu/Zhaoxuan Yang Romania/China), cap de serie numarul 3, a invins, miercuri, cu scorul de 6-1, 6-4, cuplul Raluca Olaru/Galina Voskoboeva Romania/Kazahstan), calificandu-se in semiginalele turneului de la Hobart.

Monica Niculescu, in semifinalele probei de dublu la Hobart. A trecut in sferturi de Raluca Olaru

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu foto) si chinezoaica Zhaoxuan Yang s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Hobart Australia),.

Monica Niculescu a pierdut semifinala in proba de dublu la Hobart

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu si chinezoaica Zhaoxuan Yang s-a oprit in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Hobart Australia).

WTA Hobart: Victorii la dublu pentru Raluca Olaru si Monica Niculescu/ Confruntare directa n sferturi

Echipele romancelor Raluca Olaru si Monica Niculescu s-au calificat in sferturile competitiei de dublu de la Hobart, etapa in care se vor confrunta pentru un loc in semifinale.

WTA Hobart: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, eliminate n sferturile probei de dublu

Cuplul format din Irina Begu si Mihaela Buzarnescu a fost eliminat in sferturile probei de dublu al competitiei de la Hobart. Romancele au fost invinse de perechea Anastasia Potapova/Dayana Yastremska, scor 6-4, 7-63). Meciul a durat o ora si 30 de minute.

WTA Hobart: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, n sferturile probei de dublu

Echipa formata din Irina Begu si Mihaela Buzarnescu s-a calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Hobart, dupa ce s-a impus, scor 1-6, 6-3, 10-8, in fata cuplului Kaitlyn Christian/Alexa Guarachi SUA/Chile). Meciul a durat o ora si patru minute.

WTA Hobart: Irina Begu, nvinsa n sferturi de Anna Karolina Schmiedlova

Irina Begu, locul 76 WTA, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 7-5, 7-5, de Anna Karolina Schmiedlova din Slovacia, locul 77 WTA, in sferturile de finala ale turneului de la Hobart.

WTA Hobart: Irina Begu, n sferturi - Revenire spectaculoasa de la scorul 4-6, 2-5

Irina Begu, locul 76 WTA, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de categorie WTA International de la Hobart.

WTA Hobart: Mihaela Buzarnescu, nvinsa dupa un meci de mare lupta de Belinda Bencic

Mihaela Buzarnescu finalista in 2018) a parasit turneul WTA de la Hobart in runda inaugurala, jucatoarea noastra fiind invinsa dupa un meci de mare lupta de Belinda Bencic Elvetia, locul 55 WTA). Dupa doua ore si 37 de minute, elvetianca s-a impus in trei seturi, scor 4-6, 6-3, 7-5.

VIDEO WTA Sydney: Sloane Stephens, eliminata n turul doi de Yulia Putintseva

Sloane Stephens 5 WTA si cap de serie numarul 4) a parasit turneul Premier de la Sydney in turul al doilea, americanca fiind invinsa de Yulia Putintseva Kazahstan, 44 WTA), cu toate ca a castigat primul set.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )