Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

WTA Hua Hin: Irina Begu, eliminata n optimi de Saisai Zheng

Hotnews Hotnews,
 WTA Hua Hin: Irina Begu, eliminata n optimi de Saisai Zheng

Parcursul Irinei Begu 71 WTA) la turneul de la Hua Hin Thailanda) s-a oprit in optimi, jucatoarea noastra fiind invinsa de chinezoaica Saisai Zheng 42 WTA), cap de serie numarul 4, scor 6-2, 6-4. Romanca a condus cu 4-2 in setul al doilea, insa Zheng a revenit si a castigat patru game-uri consecutive, punand capat partidei dupa o ora si 32 de minute. continuă pe Hotnews

WTA Hua Hin: Irina Begu, calificare la pas n optimi - Romnca a cstigat 11 game-uri consecutive n meciul cu Evgeniya Rodina

Irina Camelia Begu 71 WTA) a avut nevoie de 59 de minute pentru a-si asigura calificarea in optimile turneului International de la Hua Hin Thailanda). Romanca a cedat doar doua game-uri in partida cu rusoaica Evgeniya Rodina 72 WTA), impunandu-se cu 6-2, 6-0.

WTA Hua Hin: Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat n semifinalele probei de dublu

Perechea Irina Camelia Begu/Monica Niculescu cap de serie numarul 2) s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de categorie International de la Hua Hin Thailanda).

WTA Hua Hin: Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat n sferturile probei de dublu

Perechea Irina Camelia Begu/Monica Niculescu cap de serie numarul 2) s-a calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de categorie International de la Hua Hin Thailanda).

Irina Begu, eliminata in optimi la Hua Hin

Jucatoarea Irina Begu s-a oprit, miercuri, in faza optimilor de finala in turneul WTA de la Hua Hin, Thailanda.

WTA Hua Hin: Garbine Muguruza, n optimi - Victorie n doua seturi cu Sabine Lisicki (Rezultatele zilei)

Garbine Muguruza 15 WTA), principala favorita, a invins-o in doua seturi pe germanca Sabine Lisicki 199 WTA, beneficiara unui wild card), scor 6-3, 6-4, calificandu-se in optimile turneului de la Hua Hin Thailanda). Pentru spaniola urmeaza un duel cu o alta jucatoare din Germania, Mona Barthel 84 WTA).

VIDEO WTA Hua Hin: Monica Niculescu, n optimi - Victorie n doua seturi cu Su-Wei Hsieh (favorita 3)

Monica Niculescu 100 WTA) a obtinut calificarea in optimile turneului de categorie International de la Hua Hin Thailanda), dupa o victorie in doua seturi cu Su-Wei Hsieh Taiwan, 31 WTA), favorita numarul trei a competitiei, scor 6-4, 7-62). in actul al doilea, la scorul de 5-4 pentru Hsieh, romanca a salvat patru mingi de set.

WTA Hua Hin: Caroline Garcia (favorita 2), eliminata n primul tur de Jennifer Brady

Cap de serie numarul 2, Caroline Garcia 19 WTA) a parasit turneul de la Hua Hin Thailanda) inca din primul tur. Frantuzoaica a fost invinsa in doua seturi de americanca Jennifer Brady 117 WTA), venita din calificari, scor 6-4, 7-63).

VIDEO WTA Hua Hin: Garbine Muguruza, n sferturi dupa ce a nvins-o pe Mona Barthel (Rezultatele zilei)

Garbine Muguruza 15 WTA), principala favorita, si-a asigurat prezenta in sferturile de finala ale turneului de la Hua Hin Thailanda), dupa ce a invins-o pe Mona Barthel Germania, 84 WTA), scor 6-3, 7-5. in setul al doilea, Barthel a condus cu 4-0, insa spaniola a reusit sa intoarca scorul si a obtinut victoria in doua seturi.

VIDEO Faza saptamanii in tenis. Ce s-a intamplat pe teren la turneul de la Hua Hin, din Thailanda, unde joaca Irina Begu si Monica Niculescu

Irina Begu si Monica Niculescu evolueaza la turneul de la Hua Hin, din Thailanda, o competitie care incheie luna ianuarie din tenisul feminin.

Victorie clara pentru Irina Begu in primul tur al turneului de la Hua Hin

Irina Begu a debutat cu dreptul la turneul de la Hua Hin, din Thailanda, acolo unde a obtinut o victorie categorica.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )