Libnet.ro
UNICEF

07:15

WTA Jurmala: Patricia Tig a fost eliminata

România Liberă România Liberă,
WTA Jurmala: Patricia Tig a fost eliminata

Jucatoarea romana de tenis Patricia Tig a fost eliminata de rusoaica Anastasia Potapova, 6-4, 0-6, 6. continuă pe România Liberă

WTA Jurmala: Patricia Tig s-a calificat in turul doi - Romanca a cedat doar trei game-uri in partida cu Ankita Raina

Patricia Maria Tig 264 WTA) a obtinut o victorie categorica in runda inaugurala a turneului WTA de la Jurmala Letonia). Tig s-a impus cu 6-2, 6-1 in fata jucatoarei Ankita Raina India, 191 WTA), dupa 65 de minute de joc.

WTA Jurmala: Patricia Tig, eliminata in sferturi de Anastasia Potapova - Romanca a castigat setul al doilea cu 6-0

Patricia Maria Tig 264 WTA) si-a incheiat parcursul la turneul WTA International de la Jurmala in sferturi, fiind invinsa de rusoaica Anastasia Potapova 64 WTA), cap de serie numarul 6, scor 6-4, 0-6, 6-4.

WTA Jurmala: Patricia Tig s-a calificat in sferturi - Victorie in doua seturi cu Anhelina Kalinina

Patricia Maria Tig 264 WTA) continua parcursul la turneul WTA de la Jurmala, dupa o victorie fara emotii cu Anhelina Kalinina Ucraina, 139 WTA), scor 6-4, 6-4. Gratie acestui succes, romanca a obtinut calificarea in sferturile competitiei din Letonia.

Patricia Tig trece de primul tur la Jurmala

Finalista in turneul de la Bucuresti, jucatoarea Patricia Tig continua forma buna si la competitia de la Jurmala, Letonia.

Cine este Patricia Tig, noua Simona Halep a Romaniei. Salt impresionant in clasamentul WTA

Patricia Tig 24 de ani, locul 220 WTA) traverseaza o perioada foarte buna a carierei. Dupa ce la turneul BRD Bucharest Open a ajuns pana in finala, unde a fost invinsa de Elena Rybakina cu 6-2, 6-0, romanca s-a calificat in sferturile de finala la Jurmala si promite sa continue ascensiunea in tenisul feminin. Patricia .

Patricia Tig ajunge in sferturi la Jurmala

Continua forma excelenta a jucatoarei Patricia Tig care, dupa finala jucata la Bucuresti, ajunge acum intre cele mai bune opt jucatoare de la Jurmala, Letonia.

WTA Jurmala: Irina Bara, eliminata in sferturi de Anastasija Sevastova

Irina Bara 213 WTA) a fost eliminata, vineri, in sferturile de finala ale turneului de la Jurmala Letonia), dupa ce a pierdut impotriva favoritei publicului, letona Anastasija Sevastova 11 WTA), scor 6-7 3), 2-6.

Irina Bara a fost eliminata in sferturi la Jurmala

Irina Bara, locul 213 WTA, a fost eliminata, vineri, in sferturile de finala ale turneului de catego.

WTA Jurmala: Ana Bogdan si Izabella Shinikova, eliminate in primul tur la dublu

Perechea Ana BogdanIzabella Shinikova RomaniaBulgaria) a fost eliminata in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA International de la Jurmala Letonia).

Patricia Tig reinnoada sirul victoriilor. Finalista de la Bucuresti, calificare impunatoare in optimi la Jurmala

Patricia Maria Tig isi continua parcursul bun din aceasta perioada. Jucatoarea de pe locul 264 WTA s-a calificat, marti, in optimile de finala de la Jurmala Letonia),.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )