Libnet.ro
UNICEF

18:15

WTA Jurmala: Irina Bara, eliminata in sferturi de Anastasija Sevastova

Hotnews Hotnews,
 WTA Jurmala: Irina Bara, eliminata in sferturi de Anastasija Sevastova

Irina Bara 213 WTA) a fost eliminata, vineri, in sferturile de finala ale turneului de la Jurmala Letonia), dupa ce a pierdut impotriva favoritei publicului, letona Anastasija Sevastova 11 WTA), scor 6-7 3), 2-6. continuă pe Hotnews

WTA Jurmala: Irina Bara s-a calificat in sferturi dupa un meci de trei ore cu Valentyna Ivakhnenko

Irina Bara 213 WTA) s-a calificat in sferturile turneului de categorie WTA International de la Jurmala, dupa o victorie in trei seturi cu Valentyna Ivakhnenko Rusia, 228 WTA), jucatoare venita din calificari, scor 7-66), 3-6, 6-1.

WTA Jurmala: Patricia Tig, eliminata in sferturi de Anastasia Potapova - Romanca a castigat setul al doilea cu 6-0

Patricia Maria Tig 264 WTA) si-a incheiat parcursul la turneul WTA International de la Jurmala in sferturi, fiind invinsa de rusoaica Anastasia Potapova 64 WTA), cap de serie numarul 6, scor 6-4, 0-6, 6-4.

WTA Jurmala: Sorana Cirstea, eliminata in primul tur de numarul 228 WTA

Sorana Cirstea a fost invinsa de rusoaica Valentina Ivakhnenko in doua seturi, cu 6-0, 6-4, marti, in prima runda a turneului WTA de la Jurmala Letonia), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari.

WTA Palermo: Irina Begu, eliminata in optimi de Jasmine Paolini (142 WTA)

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa dramatic de italianca Jasmine Paolini, cu 6-4, 5-7, 7-6 7-4), joi seara, in optimile de finala ale turneului WTA de la Palermo Italia), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari.

WTA Jurmala: Patricia Tig s-a calificat in sferturi - Victorie in doua seturi cu Anhelina Kalinina

Patricia Maria Tig 264 WTA) continua parcursul la turneul WTA de la Jurmala, dupa o victorie fara emotii cu Anhelina Kalinina Ucraina, 139 WTA), scor 6-4, 6-4. Gratie acestui succes, romanca a obtinut calificarea in sferturile competitiei din Letonia.

Irina Bara a fost eliminata in sferturi la Jurmala

Irina Bara, locul 213 WTA, a fost eliminata, vineri, in sferturile de finala ale turneului de catego.

Irina Bara s-a calificat in sferturi la Jurmala (WTA)

Jucatoarea de tenis Irina Maria Bara s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Jurmala Letonia), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, in urma unei victorii in trei seturi, cu 7-6.

WTA Jurmala: Anastasia Potapova, adversara Patriciei Tig in sferturi

Anastasia Potapova locul 64 WTA), cap de serie numarul 6, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de categorie WTA International de la Jurmala, dupa ce a invins-o pe letona Diana Marcinkevica locul 223 WTA), beneficiara a unui wild card, scor 6-1, 4-6, 6-2. Rusoaica de 18 ani va fi adversara Patriciei Tig in faza urmatoare.

WTA Jurmala: Patricia Tig a fost eliminata

Jucatoarea romana de tenis Patricia Tig a fost eliminata de rusoaica Anastasia Potapova, 6-4, 0-6, 6.

WTA Jurmala: Ana Bogdan si Izabella Shinikova, eliminate in primul tur la dublu

Perechea Ana BogdanIzabella Shinikova RomaniaBulgaria) a fost eliminata in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA International de la Jurmala Letonia).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )