Libnet.ro
UNICEF

16:15

WTA Miami: Duel intre Monica Niculescu si Simona Halep in optimi la dublu; Begu si Buzarnescu, eliminate in primul tur

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami: Duel intre Monica Niculescu si Simona Halep in optimi la dublu; Begu si Buzarnescu, eliminate in primul tur

Perechea Monica Niculescu/Abigail Spears Romania/SUA) s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, faza in care va intalni echipa Simona Halep/Julia Goerges Romania/Germania). continuă pe Hotnews

Simona Halep, VICTORIE in turul doi la Miami Open (VIDEO)

Simona Halep locul 3 WTA) a castigat meciul jucat cu americanaTaylor Townsend locul 96), calificandu-se in turul trei al turneului Miami Open, relateaza wtatennis. com. Simona Halep s-a impus lejer cu.

Monica Niculescu in turul doi la Miami. O asteapta un meci de foc

Ajunsa din calificari pe tabloul principal de la Miami Open, jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat joi noapte in turul secund.

Simona Halep si toti antrenorii ei. Cati a avut de-a lungul carierei

Simona Halep abordeaza turneul de la Miami din postura de numar 3 in clasamentul WTA. Constanteanca are un nou antrenor, pe Daniel Dobre, alaturi de care a mai lucrat in trecut. Cariera sportivei a fost cladita, de-a lungul timpului, de mai multi antrenori, iar Simona a ajuns sa castige 18 turnee WTA pana la varsta [] .

Simona Halep: Cred ca am facut cel mai bun meci al meu de pana acum / Duel cu Polona Hercog in turul trei

Simona Halep a declarat ca meciul disputat in turul secund la Miami, cu Taylor Townsend, este cel mai bun facut de ea in acest sezon, informeaza wtatennis. com. Romanca o va intalni in turul trei pe Polona Hercog 93 WTA), care a trecut de japoneza Misaki Doi 112 mondial), scor 7-64), 6-4.

WTA Miami: Monica Niculescu o va intalni pe Tamara Zidansek in primul tur

Monica Niculescu locul 138 WTA), venita din calificari, si-a aflat adversara din prima runda a turneului Premier Mandatory de la Miami. Jucatoarea din Romania va evolua cu slovena Tamara Zidansek locul 66 WTA).

VIDEO Surpriza zilei la Miami: Monica Niculescu a eliminat-o pe Garbine Muguruza in turul doi (scor 7-6, 4-6, 6-2)

Venita din calificari, Monica Niculescu 138 WTA) a oferit surpriza zilei la turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami. Jucatoarea noastra a eliminat-o din competitie pe spaniola Garbine Muguruza 17 WTA), cap de serie 20, la capatul unui meci maraton de aproape trei ore. A fost 7-60), 4-6, 6-2 pentru Monica Niculescu, care a luptat incredibil pe toata durata meciului.

WTA Miami: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Monica Niculescu locul 138 WTA), venita din calificari, a ajuns in turul al doilea la turneul de categorie Premier Mandatory de la Mami, dupa o victorie categorica in fata slovenei Tamara Zidansek locul 66 WTA), scor 6-1, 6-2.

Monica Niculescu s-a calificat in turul 2 la Miami. Joaca tenis in Matrix

Monica Niculescu s-a calificat in turul 2 al turneului de la Miami, dupa victoria cu scorul de 6-1, 6-2 in fata jucatoarei slovene Tamara Zidansek. Numarul 138 WTA a facut o demonstratie de forta si si-a permis o lovitura care i-a uimit pe toti din lumea tenisului. Sportiva noastra a venit dupa doua meciuri in [] .

Simona Halep rezista unui maraton de aproape trei ore pentru un loc in optimi la Miami

De doua ore si 49 de minute a avut nevoie Simona Halep pentru a obtine calificarea intre primele 16 jucatoare de la Miami Open, al doilea turneu de categorie WTA Premier Mandatory al sezonului.

WTA Miami: Duelul dintre Simona Halep si Polona Hercog, din turul trei, va avea loc dupa ora 20:00

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe slovena Polona Hercog, numarul 93 mondial, in aceasta seara, nu inainte de ora 20:00, in turul trei al Miami Open, conform programului anuntat de organizatori. Partida dintre cele doua va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )