Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Miami: Irina Begu si Monica Niculescu vor evolua miercuri

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami: Irina Begu si Monica Niculescu vor evolua miercuri

Organizatorii turneului de la Miami au anuntat programul zilei de miercuri, doua jucatoare din Romania urmand sa debuteze la competitia de categorie Premier Mandatory. Irina-Camelia Begu locul 37 WTA) o va intalni in primul tur pe Danielle Collins SUA, locul 93 WTA), in timp ce Monica Niculescu 70 WTA), venita din calificari, o va infrunta pe Yulia Putintseva Kazahstan, locul 75 WTA). continuă pe Hotnews

WTA Miami: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru vor evolua pe tabloul de dublu

Jucatoarele Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru vor evolua in proba de dublu din cadrul turneului Premier Mandatory de la Miami.

Simona Halep si Irina Begu vor juca la dublu la turneul de tenis de la Miami

Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru vor evolua in proba de dublu din cadrul t.

Romania, start cu stangul la Miami: Prima romanca intrata in competitie a luat doar cinci game-uri

Simona Halep, Sorana Carstea, Irina Begu, Monica Niculescu si Mihaela Buzarnescu au ajuns pe tabloul principal, iar ultima a si fost deja eliminata.

Meci istoric pentru Simona Halep si Irina Begu la Miami. Cu cine vor juca ele la dublu si de ce partida se anunta a fi una sold-out

Simona Halep si Irina Begu vor face din nou pereche la dublu si vor evolua impreuna si in competitia de la Miami.

WTA Miami: Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal

Monica Niculescu si-a respectat statutul de cap de serie numarul unu in calificari, jucatoarea noastra reusind sa se califice pe tabloul principal al turneului WTA de la Miami. Victoria de marti cu Yanina Wickmayer Belgia, 109 WTA) i-a asigurat Monicai prezenta printre cele mai bune jucatoare care vor lua parte la turneul Premier Mandatory.

WTA Miami: Monica Niculescu, la o victorie distanta de tabloul principal al competitiei

Monica Niculescu 70 WTA si cap de serie numarul 1) s-a calificat, luni, in ultimul tur al calificarilor contand pentru turneul de la Miami, competitie de categorie Premier Mandatory.

Monica Niculescu, in turul doi la Miami, dupa o victorie usoara

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, miercuri, in runda a doua a turneului WTA de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 7. 535 dolari, dupa ce a invins-o pe kazaha Iulia.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Miami Open

Monica Niculescu, locul 70 WTA, venita din calificari, a acces in turul doi la Miami, turneu de categorie Premier Mandatory.

WTA Miami: Monica Niculescu, in turul doi - Yulia Putintseva, una din victimele preferate din circuit

In linistea caldurii de la Miami, poezia din jocul Monicai Niculescu s-a construit, asa cum era si logic, in jurul celebrului sau de-acum slice de forehand. Yulia Putintseva a incercat din rasputeri sa gaseasca antidotul, insa nici de aceasta data nu a fost cu mai mare noroc pentru jucatoarea din Kazahstan este deja 4-0 in meciurile directe pentru sportiva noastra). Victoria conturata in doua seturi 6-2, 6-4) o trimite pe Niculescu in turul doi al competitiei Premier Mandatory de la Miami.

WTA Miami: Simona Halep, duel cu Veronica Cepede Royg sau cu o jucatoare din calificari in turul al doilea

Simona Halep, locul I WTA, este acceptata direct in turul al doilea la turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami, faza in care va evolua cu Veronica Cepede Royg din Paraguay, locul 78 WTA sau cu o jucatoare din calificari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )