Libnet.ro
UNICEF

18:30

WTA Miami: Raluca Olaru si Darija Jurak au pierdut in sferturi (6-1, 6-3 vs Victoria Azarenka si Ashleigh Barty)

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami: Raluca Olaru si Darija Jurak au pierdut in sferturi (6-1, 6-3 vs Victoria Azarenka si Ashleigh Barty)

Perechea Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia) a pierdut in sferturile probei de dublu din cadrul competitiei de la Miami in fata cuplului Victoria Azarenka/Ashleigh BartyBelarus/Australia), scor 6-1, 6-3. Partida a durat o ora. continuă pe Hotnews

WTA Miami: Raluca Olaru si Darija Jurak s-au calificat in sferturile probei de dublu

Echipa formata din Raluca Olaru si Darija Jurak Romania/Croatia) s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, dupa ce au invins cuplul Lara Arruabarrena/Heather Watson Spania/Marea Britanie), scor 7-5, 6-3.

FedCup: Echipa cu care Florin Segarceanu va aborda semifinala cu Franta - Simona Halep, Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru, convocate

Simona Halep, Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru au fost nominalizate de capitanul-nejucator Florin Segarceanu pentru intalnirea din semifinalele Fed Cup de la Rouen, cu Franta, din 20-21 aprilie 2019, informeaza FRT. ro.

WTA Miami: Monica Niculescu si Raluca Olaru vor evolua miercuri in sferturile probei de dublu

Perechea Monica Niculescu/Abigail Spears Romania/SUA) va evolua, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu a turneului Miami Open.

Romania a ratat a doua semifinalista la Miami Open. Olaru si Niculescu au fost eliminate

Daca Simona Halep a ajuns in careul de asi in proba de simplu, Monica Niculescu si partenera ei, Abigail Spears, au ratat aceasta performanta, la dublu, dupa o partida decisa in super tiebreak. Nici Raluca Ol.

VIDEO WTA Miami: Petra Kvitova, invinsa in sferturi de Ashleigh Barty - Simona Halep, singura care o mai poate detrona pe Naomi Osaka de pe locul intai

Jucatoarea ceha de tenis Petra Kvitova, locul 2 WTA si cap de serie numarul 3, a fost invinsa, marti, cu scorul de 7-6 6), 3-6, 6-2, de australianca Ashleigh Barty, locul 11 WTA si cap de serie numarul 2, in sferturile de finala ale Miami Open.

WTA Miami: Simona Halep vs Qiang Wang se va disputa miercuri, de la ora 19:00

Organizatorii turneului Premier Mandatory de la Miami au anuntat programul zilei de miercuri, disputa dintre Simona Halep 3 WTA) si Qiang Wang 18 WTA) din sferturi urmand sa fie prima a zilei de pe arena centrala Hard Rock Stadium). Duelul va incepe la ora 19:00 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Miami: Bianca Andreescu, Petra Kvitova si Kiki Bertens s-au calificat in optimi; Naomi Osaka, Angelique Kerber si Julia Goerges au fost eliminate (Rezultatele complete)

Bianca Andreescu 24 WTA) a reusit sa o invinga pentru a doua oara in doar sase zile pe Angelique Kerber 4 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-1, si s-a calificat in optimile turneului de la Miami. in aceeasi faza a competitiei au patruns si Petra Kvitova si Kiki Bertens. Naomi Osaka, liderul clasamentului WTA, a fost eliminata de Su-Wei Hsieh 27 WTA), in timp ce Julia Goerges a pierdut duelul cu Carolina Garcia.

WTA Miami: Monica Niculescu si Abigail Spears au fost eliminate in sferturile probei de dublu

Echipa Monica Niculescu/Abigail Spears Romania/SUA) a fost eliminata in sferturile probei de dublu ale competitiei de la Miami, dupa ce a pierdut in fata cuplului Samantha Stosur/Shuai Zhang Australia/China), cap de serie numarul 6, scor 6-3, 4)6-7, 10-6. Partida a durat o ora si 43 de minute.

WTA Miami: Simona Halep vs Venus Williams se va juca luni, nu inainte de ora 22:00

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, luni, nu inainte de ora 22. 00, cu americanca Venus Williams, locul 43 WTA, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

WTA Miami: Duelul dintre Simona Halep si Polona Hercog, din turul trei, va avea loc dupa ora 20:00

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe slovena Polona Hercog, numarul 93 mondial, in aceasta seara, nu inainte de ora 20:00, in turul trei al Miami Open, conform programului anuntat de organizatori. Partida dintre cele doua va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )