Libnet.ro
UNICEF

00:07

WTA Miami: Raluca Olaru si Darija Jurak s-au calificat in sferturile probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami: Raluca Olaru si Darija Jurak s-au calificat in sferturile probei de dublu

Echipa formata din Raluca Olaru si Darija Jurak Romania/Croatia) s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, dupa ce au invins cuplul Lara Arruabarrena/Heather Watson Spania/Marea Britanie), scor 7-5, 6-3. continuă pe Hotnews

WTA Miami: Raluca Olaru si Darija Jurak, in optimile probei de dublu

Perechea Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia) s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Miami Open.

WTA Miami: Bianca Andreescu, Petra Kvitova si Kiki Bertens s-au calificat in optimi; Naomi Osaka, Angelique Kerber si Julia Goerges au fost eliminate (Rezultatele complete)

Bianca Andreescu 24 WTA) a reusit sa o invinga pentru a doua oara in doar sase zile pe Angelique Kerber 4 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-1, si s-a calificat in optimile turneului de la Miami. in aceeasi faza a competitiei au patruns si Petra Kvitova si Kiki Bertens. Naomi Osaka, liderul clasamentului WTA, a fost eliminata de Su-Wei Hsieh 27 WTA), in timp ce Julia Goerges a pierdut duelul cu Carolina Garcia.

WTA Miami: Naomi Osaka, Sloane Stephens, Karolina Pliskova si Angelique Kerber s-au calificat in turul al treilea; Elina Svitolina a parasit competitia (Rezultatele complete)

Naomi Osaka, Sloane Stephens, Karolina Pliskova, Angelique Kerber si Caroline Wozniacki sunt doar cateva dintre favoritele care s-au calificat in turul al treilea al turneului de la Miami dupa ziua de vineri. Yafan Wang 50 WTA, campioana la Acapulco) a produs una dintre surprize, eliminand-o pe Elina Svitolina favorita nr. Aceasta a fost prima victorie in fata unei jucatoare din Top 10 pentru jucatoarea din China.

WTA Miami: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Monica Niculescu locul 138 WTA), venita din calificari, a ajuns in turul al doilea la turneul de categorie Premier Mandatory de la Mami, dupa o victorie categorica in fata slovenei Tamara Zidansek locul 66 WTA), scor 6-1, 6-2.

WTA Miami: Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Alize Cornet in turul doi

Jucatoarea franceza Alize Cornet, numarul 53 WTA, s-a calificat, joi, in turul doi al turneului Miami Open, faza in care o va intalni pe Mihaela Buzarnescu.

WTA Miami: Duel intre Monica Niculescu si Simona Halep in optimi la dublu; Begu si Buzarnescu, eliminate in primul tur

Perechea Monica Niculescu/Abigail Spears Romania/SUA) s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, faza in care va intalni echipa Simona Halep/Julia Goerges Romania/Germania).

WTA Miami: Cori Gauff a castigat primul meci la un turneu WTA la varsta de 15 ani

Sportiva americana Cori Gauff a obtinut, la 15 ani si o saptamana, prima victorie la un turneu WTA, joi, la Miami.

WTA Miami: Duelul dintre Simona Halep si Polona Hercog, din turul trei, va avea loc dupa ora 20:00

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe slovena Polona Hercog, numarul 93 mondial, in aceasta seara, nu inainte de ora 20:00, in turul trei al Miami Open, conform programului anuntat de organizatori. Partida dintre cele doua va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Miami: Monica Niculescu, eliminata de Caroline Wozniacki dupa un meci de uzura

Traseul Monicai Niculescu 138 WTA) la turneul de la Miami Premier Mandatory) s-a oprit in turul al treilea, jucatoarea noastra fiind invinsa de Caroline Wozniacki 13 WTA) dupa un meci de uzura, cu multe schimburi care au implicat o risipa mare din punct de vedere fizic.

WTA Miami: Mihaela Buzarnescu, invinsa in doua seturi de Alize Cornet

Mihaela Buzarnescu 32 WTA) a parasit competitia de la Miami, fiind invinsa in turul secund de Alize Cornet 53 WTA), scor 7-67), 6-1. Partida dintre cele doua a durat o ora si 57 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )