Libnet.ro
UNICEF

21:30

WTA Nottingham: Monica Niculescu, eliminata in primul tur

Hotnews Hotnews,
 WTA Nottingham: Monica Niculescu, eliminata in primul tur

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 144 WTA, a fost eliminata, miercuri, in primul tur al turneului de la Nottingham, cu premii de 250. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

WTA Nottingham: Monica Niculescu si Gabriela Ruse s-au calificat in sferturile probei de dublu

Perechea Monica NiculescuElena-Gabriela Ruse s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Nottingham, cu premii de 250. 000 de dolari. Ruse a jucat joi si la simplu si a obtinut tot o victorie.

WTA 's-Hertogenbosch: Aryna Sabalenka (favorita doi), eliminata in primul tur de Destanee Aiava (214 WTA)

Aryna Sabalenka 10 WTA), favorita numarul doi, a parasit turneul de categorie International de la 's-Hertogenbosch Olanda) inca din primul tur. Jucatoarea din Belarus a fost invinsa in trei seturi de australianca Destanee Aiava 214 WTA), beneficiara unui wild-card, scor 7-63), 1-6, 6-4.

Monica Niculescu paraseste Nottingham din primul tur

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 144 WTA, a fost eliminata de germanca Tatjana Maria, in .

WTA Nottingham: Gabriela Ruse, in optimi dupa ce a invins-o pe Evgeniya Rodina (favorita 10)

Venita din calificari, Elena Gabriela Ruse 211 WTA) a ajuns in optimile turneului de categorie International de la Nottingham. Romanca a invins-o in primul tur pe rusoaica Evgeniya Rodina 76 WTA), cap de serie numarul 10, scor 6-3, 6-3.

WTA s-Hertogenbosch: Andreea Mitu si Mona Barthel, eliminate in primul tur al probei de dublu

Perechea Andreea MituMona Barthel RomaniaGermania) a fost eliminata, miercuri, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la s-Hertogenbosch, cu premii de 250. 000 de dolari.

Alegerea noului lider al conservatorilor britanici: Boris Johnson castiga lejer primul tur

Boris Johnson a castigat lejer, joi, primul tur al alegerilor pentru noul lider al Partidului Conservator britanic, cu 114 voturi din 313, mult in fata celorlalti sase candidati care raman in cursa, in conditiile in care trei au fost eliminati, scrie AFP.

WTA Nottingham: Caroline Garcia, adversara Gabrielei Ruse in sferturi (Rezultatele zilei)

Caroline Garcia Franta, 28 WTA), principala favorita, va fi adversara Gabrielei Ruse in sferturile turneului de la Nottingham. Frantuzoaica a obtinut o victorie lejera cu britanica Maia Lumsden 280 WTA), beneficiara unui wild card, scor 6-3, 6-1, dupa 54 de minute.

WTA Nottingham: Gabriela Ruse, in sferturi dupa ce a invins-o pe Viktorija Golubic

Elena Gabriela Ruse 211 WTA), venita din calificari, continua parcursul la turneul de la Nottingham. Romanca s-a calificat in sferturi dupa o victorie in trei seturi cu elvetianca Viktorija Golubic 85 WTA), scor 7-63), 4-6, 6-4.

WTA 's-Hertogenbosch: Elise Mertens (favorita trei) a parasit competitia in primul tur - Rezultatele zilei

Dupa eliminarea Arynei Sabalenka cap de serie 2), turneul International de la 's-Hertogenbosch Olanda) a ramas si fara a treia favorita: Elise Mertens 21 WTA) a fost invinsa de rusoaica Ekaterina Alexandrova 52 WTA), scor 6-4, 6-2, dupa o ora si 11 minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.211 seconds )