Libnet.ro
UNICEF

13:15

WTA Ostrava: Karolina Pliskova, invinsa de Veronika Kudermetova Sabalenka si Mertens, in sferturi (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 WTA Ostrava: Karolina Pliskova, invinsa de Veronika Kudermetova Sabalenka si Mertens, in sferturi (Rezultatele zilei)

Veronika Kudermetova a reusit surpriza zilei la turneul WTA de la Ostrava. Jucatoarea clasata pe locul 47 mondial a invins-o, scor 4-6, 6-4, 6-3, pe Karolina Pliskova, a doua favorita a competitiei. in sferturi s-au mai calificat Aryna Sabalenka cap de serie nr. 3), Elise Mertens 7), Ons Jabeur si Jennifer Brady. continuă pe Hotnews

WTA Ostrava: Cori Gauff s-a calificat in optimi Elena Rybakina a fost eliminata (Rezultatele zilei)

Cori Gauff 55 WTA) a invins-o, marti, pe Katerina Siniakova, in primul tur al competitiei de la Ostrava. in optimi s-au mai calificat jucatoare precum Ons Jabeur, Karolina Muchova, Darya Kasakina, Jennifer Brady si Veronika Kudermetova, in timp ce Elena Rybakina a sasea favorita) a fost eliminata.

WTA Ostrava: Anett Kontaveit, Maria Sakkari, Barbora Krejcikova si Sara Sorribes Tormo s-au calificat in turul al doilea

Anett Kontaveit, Maria Sakkari, Barbora Krejcikova si Sara Sorribes Tormo sunt primele jucatoare care s-au calificat in turul secund al turneului WTA de la Ostrava, in urma rezultatelor inregistrate luni.

WTA Ostrava: Elina Svitolina, Petra Martic si Anett Kontaveit au fost eliminate Azarenka si Mertens merg mai departe (Rezultatele zilei)

Ziua de miercuri a fost una plina de surprize la turneul de la Ostrava. Elina Svitolina principala favorita), Petra Martic 5) si Anett Kontaveit 8) au parasit competitia, in timp ce Victoria Azarenka 4) si Elise Mertens 7) merg mai departe.

WTA Ostrava: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi al probei de dublu, dupa ce a trecut de Raluca Olaru

Perechea Monica NiculescuNadiya Kichenok RomaniaUcraina) a invins, marti, cu scorul de 7-5, 3)6-7, 10-5, cuplul Raluca OlaruAnna-Lena Friedsam RomaniaGermania), in turul I al turneului de categorie Premier de la Ostrava.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )