Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Praga: Irina Begu, adversara Simonei Halep in semifinale inca o victorie in trei seturi

Hotnews Hotnews,
 WTA Praga: Irina Begu, adversara Simonei Halep in semifinale inca o victorie in trei seturi

Irina Begu 82 WTA) s-a impus, sambata, cu scorul 6-2, 4-6, 6-2, in fata ibericei Sara Sorribes Tormo 84 WTA), in sferturile competitiei de la Praga. Pentru un loc in marea finala, Irina se va duela cu Simona Halep partida are loc sambata, dupa ora 16:00, va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro). continuă pe Hotnews

Irina Begu vs. Simona Halep in semifinala de la Praga, dupa un meci dramatic castigat in tiebreak

Irina Begu o va intalni pe Simona Halep in semifinala turneului de la Praga, dupa ce s-a calificat in urma unui meci dramatic castigat de romanca in tiebreak in fata jucatoarei Sara Sorribes Tormo.

WTA Praga: Simona Halep, la pas in semifinale (6-2, 6-0 cu Magdalena Frech)

Dupa doua meciuri epuizante in tururile precedente, Simona Halep si-a facut viata usoara contra Magdalenei Frech Polonia, 174 WTA). A stat pe teren doar 58 de minute, perioada in care a cedat doar doua gameuri 6-2, 6-0). Halep merge fara nicio emotie in semifinalele de la Praga, acolo unde va da peste invingatoarea partidei dintre Irina Begu si Sara Sorribes Tormo.

Simona Halep o invinge pe Irina Begu pentru un loc in finala

Calificare in finala turneului WTA de la Praga pentru Simona Halep dupa o victorie in doua seturi in semifinale cu Irina Begu, scor 7-6 2), 6-3.

Simona Halep, in finala turneului WTA de la Praga. A batut-o in doua seturi pe Irina Begu

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA de la Praga. Romanca a invin-o cu 7-6, 6-3 pe Irina Begu. O va infrunta in finala pe Elise Mertens pentru titlul numarul 21 al carierei.

Simona Halep Irina Begu 7-6, 6-3. Simona se califica in finala de la Praga! Pentru titlul 21 al carierei

UPDATE, ora 17:45 Simona Halep s-a calificat in finala de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6, 6-3. in ultimul act, Simona o va infrunta pe Elise Mertens. Simona face break si este in finala. Simona isi face serviciul. Halep face din nou break. File this in .

Cand joaca Simona Halep finala de la WTA Praga. Organizatorii au anuntat ora de start

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA International de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6 2), 6-3. in ultimul act de la Praga, Simona o va infrunta pe Elise Mertens, din Belgia, pentru al 21-lea titlu WTA al carierei. Organizatorii competitiei din Cehia au anuntat programul ultimei zile de .

Irina Begu, calificare dramatica in sferturile turneului de la Praga. Romanca a salvat 3 mingi de meci

In optimile turneului WTA din capitala Cehiei, Irina Begu 82 WTA) a invins-o peLeonie Kung 157 WTA), scor6-7 3), 7-5, 7-6 7), dupa un meci care a durat putin peste trei ore si jumatate.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. A ajuns in semifinale, dar la buget nu prea se simte

Simona Halep a obtinut o noua victorie la WTA Praga, cu Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0, si s-a calificat in semifinale la Praga. Este practic a treia oara cand Simona ajunge in penultimul act al unei competitii in acest sezon. Din tot atatea incercari! Prima data s-a intamplat la Australian Open, cand a si fost .

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Cum si-a dominat clar adversara

Simona Halep a inceput foarte bine partida cu Magdalena Frech, din sferturile de finala ale turneului de la Praga. A fost 6-2 pentru romanca in primul set. Iar Simona pare sa fi scapat de problemele medicale pe care le-a acuzat ieri, cand a si cerut interventia unui fizioterapeut. Halep a avut dureri in zona umerilor, dar .

Ce a spus Simona Halep dupa victoria superba de la WTA Praga. Declaratie demna de o campioana

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Praga dupa o victorie absolut impresionanta in fata Magdalenei Frech. A fost 6-2, 6-0 pentru jucatoarea din Romania, care si-a demonstrat clar valoarea superioara. Poloneza, in varsta de 22 de ani, este pe locul 174 in clasamentul WTA. Extrem de inspirata pe teren in timpul confruntarii cu .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )