Libnet.ro
UNICEF

19:30

Simona Halep o invinge pe Irina Begu pentru un loc in finala

Online Sport Online Sport,
Simona Halep o invinge pe Irina Begu pentru un loc in finala

Calificare in finala turneului WTA de la Praga pentru Simona Halep dupa o victorie in doua seturi in semifinale cu Irina Begu, scor 7-6 2), 6-3. continuă pe Online Sport

Ce a facut Simona Halep in meciul din sferturile de finala de la Praga contra Magdalenei Frech. Meci dramatic pentru Irina Begu

Dupa un meci cu multe rasturnari de situatie, Irina Begu a reusit in cele din urma sa o invinga pe Leonie Kung, elvetianca in varsta de 19 ani cu scor 6-7 3), 7-5, 7-6, dupa trei ore si jumatate de joc. Astfel a reusit sa se califice in sferturile turneului WTA de la Praga, unde Simona Halep a ajuns deja.

WTA Praga: Simona Halep s-a calificat in sferturi

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Praga, dupa ce a invins-o.

Simona Halep Irina Begu 7-6, 6-3. Simona se califica in finala de la Praga! Pentru titlul 21 al carierei

UPDATE, ora 17:45 Simona Halep s-a calificat in finala de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6, 6-3. in ultimul act, Simona o va infrunta pe Elise Mertens. Simona face break si este in finala. Simona isi face serviciul. Halep face din nou break. File this in .

WTA Praga: Irina Begu, adversara Simonei Halep in semifinale inca o victorie in trei seturi

Irina Begu 82 WTA) s-a impus, sambata, cu scorul 6-2, 4-6, 6-2, in fata ibericei Sara Sorribes Tormo 84 WTA), in sferturile competitiei de la Praga. Pentru un loc in marea finala, Irina se va duela cu Simona Halep partida are loc sambata, dupa ora 16:00, va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro).

Simona Halep, in finala turneului WTA de la Praga. A batut-o in doua seturi pe Irina Begu

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA de la Praga. Romanca a invin-o cu 7-6, 6-3 pe Irina Begu. O va infrunta in finala pe Elise Mertens pentru titlul numarul 21 al carierei.

WTA Praga: Simona Halep, in finala dupa un meci echilibrat cu Irina Begu (7-6, 6-3) Duel cu Elise Mertens pentru titlu

Dupa un prim set in care serviciul i-a pus foarte mari probleme a avut sapte duble greseli), Simona Halep a reusit sa isi gaseasca ritmul in fata Irinei Begu, a profitat de oboseala acesteia care a reusit insa cateva lovituri castigatoare superbe) si s-a impus cu 7-62), 6-3, calificandu-se in finala turneului WTA de la Praga. Meciul a durat o ora si 31 de minute. Pentru titlu, Simona Halep se va duela cu belgianca Elise Mertens 23 WTA, a treia favorita), duminica, nu inainte de ora 14:30.

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala de la Praga! Reactie surprinzatoare la adresa Irinei Begu

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6 2), 6-3. A fost un succes facilitat si de proplemele medicale ale Irinei, care a mai jucat un meci in cursul zilei de sambata. La finalul partidei, Simona a dat dovada de mult fair-play si a .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in finala de la Praga. Suma este incredibila

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA International de la Praga, dupa o victorie in doua seturi cu Irina Begu. A fost 7-6 2), 6-3 pentru sportiva de pe locul 2 mondial, care va juca duminica impotriva belgiencei Elise Mertens. Este cea de-a 38-a finala din cariera Simonei Halep si sansa trofeului cu numarul .

Cand joaca Simona Halep finala de la WTA Praga. Organizatorii au anuntat ora de start

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA International de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6 2), 6-3. in ultimul act de la Praga, Simona o va infrunta pe Elise Mertens, din Belgia, pentru al 21-lea titlu WTA al carierei. Organizatorii competitiei din Cehia au anuntat programul ultimei zile de .

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala turneului de la Praga

Simona Halep a declarat sambata, dupa victoria din meciul cu Irina Begu, de la Praga, ca se bucura de faptul ca a ajuns in finala la primul turneu disputat dupa pandemia de coronavirus.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )