Libnet.ro
UNICEF

13:31

WTA Praga: Mihaela Buzarnescu s-a calificat n semifinale

Hotnews Hotnews,
 WTA Praga: Mihaela Buzarnescu s-a calificat n semifinale

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu, locul 37 WTA si favorita 7, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de la Praga, cu premii totale de 250. 000 de dolari, trecand in sferturi de sportiva ceha Kristyna Pliskova, numarul 74 mondial, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

WTA Praga: Mihaela Buzarnescu s-a calificat n optimi

Mihaela Buzarnescu a avut un start lansat de meci impotriva sportivei Beatriz Haddad Maia 63 WTA), favorita numarul sapte de la Praga castigand setul intai cu 6-1. Jucatoarea noastra a avut o usoara pierde de viteza in al doilea a fost condusa cu 3-1), dar a avut puterea sa revina a avut in forehandul in cross o arma de nadejde) si s-a impus cu 7-5, fructificand chiar prima minge de meci. Victoria i-a adus Mihaelei calificarea in optimile turneului WTA de la Praga de categorie International).

WTA Praga: Mihaela Buzarnescu s-a calificat n sferturi

Mihaela Buzarnescu, locul 37 WTA si cap de serie numarul 7, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Praga, cu premii de totale de 250. 000 de dolari.

A eliminat-o pe Pliskova! Mihaela Buzarnescu este in semifinale la Praga

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in semifinalele turneului de la Praga, dupa o victorie superba impotriva unei favorite a gazdelor.

WTA Praga: Karolina Pliskova, forfait pentru turneul din Cehia; Romnia are doua reprezentante pe tabloul principal

Invingatoare la Sttutgart, Karolina Pliskova 6 WTA) a anuntat ca nu va participa la turneul International de la Praga, din cauza unor dureri in zona inghinala. Jucatoarea ceha a avut un program foarte incarcat in ultimele saptamani, jucand sapte meciuri in noua zile. Pe tabloul principal al competitiei din Cehia se gasesc si doua jucatoare din Romania: Mihaela Buzarnescu si Elena-Gabriela Ruse.

Buzarnescu, victorie spectaculoasa la Praga: Mihaela merge in optimi si si-a aflat deja numele adversarei

Simona Halep 1 WTA) are cateva zile libere intre turneul de la Stuttgart si cel de la Madrid 7-13 mai), insa celelalte romance din Top 100 mondial continua sa joace in aceasta perioada.

WTA Praga: Elena-Gabriela Ruse, nvinsa n optimi de Shuai Zhang

Elena-Gabriela Ruse locul 220 WTA), venita din calificari, s-a oprit in optimile de finala ale turneului International de la Praga, dupa ce a fost invinsa de chinezoaica Shuai Zhang locul 31 WTA), cap de serie numarul 6, scor 6-4, 6-4.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )