Libnet.ro
UNICEF

09:47

Surpriza uriasa la Roma! Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2

Playtech Playtech,
Surpriza uriasa la Roma! Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la turneul de la Roma, de categorie Premier 5. Surpriza in partida dintre Anastasija Sevastova si Jasmine Paolini, din turul 1 al competitiei. Jucatoarea din Italia, locul 99 WTA, a reusit sa obtina victoria, scor 6-2, 6-3. Desi este considerata o specialista pe zgura si este si mai . continuă pe Playtech

Ce se intampla la turneul de la Roma. Simona Halep e uluita de toata situatia

Simona Halep revine saptamana viitoare in circuitul WTA, pentru turneul Premier 5 de la Roma. Se anunta o competitie foarte puternica, dupa ce toate jucatoarele de top s-au inscris. Doar ca, treptat, foarte multe dintre starurile circuitului feminin au anuntat ca renunta la participarea la Roma. Prima dintre ele a fost chiar liderul clasamentului, Ashleigh .

WTA Roma: Simona Halep si Monica Niculescu fac echipa in proba de dublu

Simona Halep evolueaza si la dublu, la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, in echipa cu Monica Niculescu. Romancele vor intalni in primul tur cuplul ucrainean Elina SvitolinaDayana Yastremska.

FOTO Simona Halep si surpriza de la Roma: Acesta este cine cred eu?

Simona Halep se apropie de ziua debutului la turneul de la Roma, iar numarul doi mondial a postat pe Twitter o imagine cu surpriza de care a avut parte in cursul zilei de luni.

Halep si-a aflat prima adversara, la Roma: Simona a scapat de o jucatoare mai buna dupa o supriza

Simona Halep 2 WTA) se afla deja in Italia, unde, fiind cap de serie numarul 1, va debuta direct in turul II. Si prima partida poate fi o buna incalzire pentru fostul lider mondial.

WTA Roma: Ce adversara va avea Simona Halep in turul doi - A invins-o surprinzator pe Anastasija Sevastova

Simona Halep va debuta la turneul de la Roma in turul doi a avut liber in runda inaugurala), faza a competitiei unde va da peste o reprezentanta a gazdelor. Jasmine Paolini locul 99 in lume) a produs surpriza si a invins-o luni pe Anastasija Sevastova 46 WTA).

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Roma

Desemnata cap de serie numarul unu la competitia WTA Premier 5 de la Foro Italico, Simona Halep va juca direct in turul al doilea.

Italian Open 2020. Cand joaca Simona Halep primul meci

Italian Open 2020 se desfasoara al Roma, in perioada 14 - 21 septembrie. Simona Halep este favorita competitiei si va juca direct in turul al doilea. Simona Halep va juca impotriva castigatoarei.

Simona Halep: Sunt inca putin speriata

Ajunsa la Roma pentru al doilea turneu dupa reluarea sezonului WTA, Simona Halep spune ca inca este speriata de efectele pandemiei de Covid-19 la nivel global.

Simona Halep i-ar fi facut tatalui ei un cadou spectaculos. Cu ce a vrut sa-l surprinda pe Stere Halep

Simona Halep, numarul 2 WTA, va juca saptamana viitoare la turneulde la Roma. Se pare ca inainte de competitie a vrut sa isi surprinda tatal cu un cadou extravagant. Simona Halep i-ar fi.

Simona Halep, veste excelenta la Roland Garros. A fost facut anuntul oficial

Simona Halep este privita ca avand prima sansa la castigarea Roland Garros-ului, in special dupa ce invingatoarea de anul trecut, australianca Ashleigh Barty, a precizat ca nu va fi prezenta anul acesta a Openul Frantei. Simona Halep, veste excelenta la Roland Garros Astfel,casele de pariuri ii acorda Simonei cota 6 la castigarea Grand Slam-ului pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )