Libnet.ro
UNICEF

20:30

WTA Shenzhen: Irina Begu si Simona Halep vor evolua joi in sferturile turneului

Hotnews Hotnews,
 WTA Shenzhen: Irina Begu si Simona Halep vor evolua joi in sferturile turneului

Irina-Camelia Begu, locul 43 WTA si cap de serie numarul 4, va deschide seria sferturilor de finala ale turneului de la Shenzhen, joi, de la ora 06:00 cu sportiva Timea Babos din Ungaria, locul 56 WTA si cap de serie numarul 8. Simona Halep, locul I WTA, va intra pe terenul central nu inainte de ora 09:00, pentru partida cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 73 WTA, in aceeasi faza a competitiei. continuă pe Hotnews

WTA Shenzhen: Irina Begu si Simona Halep, in sferturile probei de dublu

Irina-Camelia Begu si Simona Halep s-au calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Shenzhen. Romancele au invins perechea chineza Xinyun Han/Chen Liang, scor 5-7, 6-2, 11-9, dupa o ora si 38 de minute.

WTA Shenzhen: Irina Begu, in sferturile competitiei

Irina Begu 43 WTA si favorita numarul patru) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen. Jucatoarea noastra a invins-o pe Ekaterina Alexandrova 96 WTA, din Rusia), scor 4-6, 6-1, 6-2.

WTA Shenzhen: Simona Halep, Irina Begu si Ana Bogdan vor evolua miercuri la competitia asiatica

Romania va avea miercuri trei reprezentante care vor evolua pe tabloul de simplu de la Shenzhen in faza optimilor), ziua fiind deschisa de Irina Begu. Vor urma Simona Halep si Ana Bogdan.

WTA Shenzhen: Irina-Camelia Begu s-a calificat in optimi

Irina-Camelia Begu, favorita 4 si locul 43 mondial, s-a calificat, duminica, in optimile turneului de la Shenzhen, cu premii de 626. 750 de dolari.

WTA Shenzhen: Ana Bogdan, in optimi; Halep si Begu, in semifinale la dublu

Ana Bogdan 105 WTA) a reusit sa se califice in optimile tabloului de simplu de la Shenzhen, dupa ce a trecut, scor 6-4, 6-2, de Camila Giorgi Italia - locul 79 WTA).

VICTORIE pentru Simona Halep si Irina Begu. Romancele sunt in sferturi la Shenzhen

Irina Begu si Simona Halep s-au calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu de la turneul de la Shenzhen, dotat cu premii de 750. 000 de dolari, transmite Digi 24. Irina Begu si Simona.

WTA Shenzhen: Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor juca luni

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor evolua luni la turneul de la Shenzhen, conform programului anuntat de organizatori. Liderul mondial se va duela in prima runda cu americanca Nicole Gibbs, in timp ce Buzarnescu o va infrunta pe rusoaica Maria Sharapova.

Victorie pentru Irina Begu! Tenismena s-a calificat in sferturile turneului WTA din China

Irina Begu a primit o veste extraordinara miercuri, si anume ca s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Shenzhen din China. Tenismena romanca a invins-o in meci pe.

Victorie pentru Simona Halep si Irina Begu in meciul romanesc de la Shenzen. S-au calificat in semifinale

Simona Halep si Irina Begu au trecut de dublul Mihaela Buzarnescu - Irina Bara in sferturile de finala ale turneului de la Shenzen.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Shenzhen Open, dupa 6-4, 6-1 cu Nicole Gibbs

Simona Halep, locul I WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-1, pe americanca Nicole Gibbs, locul 110 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Shenzhen Open, anunta News. ro. Cu un echipament de culoare rosie fara insemne, dupa despartirea de Adidas, Halep a pasit cu dreptul in 2018, reusind o victorie clara in fata unei jucatoare tenace, dar inferioara tehnic.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )