Libnet.ro
UNICEF

14:45

WTA: Simona Halep, nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie

România Liberă România Liberă,
WTA: Simona Halep, nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie

Jucatoarea de tenis Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie, intr-un meci din cadrul Australian Open. continuă pe România Liberă

Sotul Andeei Esca are cea mai frumoasa casa din Bucuresti

Alexandre Eram, sotul Andreei Esca, este proprietarul unui imobil superb, care este descris de multi drept cea mai frumoasa casa din Bucuresti. Arhitectii nu contenesc cu laudele la adresa cladirii. Iata cum arata.

Simona Halep a fost nominalizata la lovitura lunii. Cu cine se lupta romanca. Intra si voteaza

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie in circuitul profesionist, intr-un meci disputat la turneul de la Sydney. Halep.

Clasamentul WTA: Simona Halep a coborat pe trei - Maria Sharapova, pe locul 6 in lume

Simona Halep a coborat un loc in ierarhia WTA, jucatoarea din Romania aflandu-se acum pe trei. Pe doi a urcat Angelique Kerber, sportiva care a castigat recent Australian Open. Invinsa in sferturile de la Melbourne de Serena Williams, Maria Sharapova se afla acum pe pozitia a sasea.

FOTO: Simona Halep se pregateste pentru meciul cu Cehia, in primul tur al Grupei Mondiale

Jucatoarea Simona Halep, nominalizata, miercuri, in echipa de Fed Cup a Romaniei, a inceput antrenamentul pentru meciul cu Cehia, care va avea loc in weekend, la Cluj-Napoca, potrivit unei fotografii postate luni dimineata, pe pagina sa de Facebook.

Simona Halep, in forma pentru Fed Cup

Simona Halep este gata pentru intalnirea de Fed Cup impotriva Cehiei, detinatoarea trofeului. Lets start! Sa incepem) 8234;cluj 8234;fedcup - este mesajul scurt postat pe contul sau de Facebook de jucatoarea aflata pe locul 3 WTA.

VIDEO Simona Halep a fost nominalizata la lovitura lunii ianuarie. Se bate cu alte trei jucatoare pentru acest titlu

Simona halep nu a avut un inceput de an foarte bun, dar chiar si asa se mentine in elita tenisului, fiind nominalizata pentru titlul de lovitura lunii ianuarie.

Simona Halep coboara un loc in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep a coborat pe locul trei in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis din lume WTA), dupa ce Angelique Kerber a castigat turneul Australian Open si a devansat-o in ierarhie pe jucatoarea constanteana.

Chiar si asa pozitia ar fi generoasa! Specialistii americani spun pe ce loc ar trebui sa fie Simona Halep in topul WTA

Simona Halep a cazut pe pozitia a treia in topul celor mai bune jucatoare de tenis din lume, dupa ce a fost depasita de Angelique Kerber.

Clasamentul WTA actualizat: Halep cade pe 3 si locul sau la Singapore este luat de jucatoarea care a eliminat-o la Australian Open

WTA a actualizat luni clasamentul WTA. Asa cum am anuntat, Simona Halep a cazut pe 3. Ceea ce este mai interesant este ca jucatoarea noastra se afla deocamdata mult in afara clasamentului pentru Turneul Campioanelor.

Cum arata clasamentul WTA dupa Australian Open. Simona Halep pierde locul doi

Victoria obtinuta de Angelique Kerber in finala de la Australian Open a propulsat-o pe aceasta pe locul doi mondial, de unde Simona Halep a coborat o pozitie. Vedeti cum arata noul clasament mondial dupa primul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )