Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cum arata clasamentul WTA dupa Australian Open. Simona Halep pierde locul doi

Online Sport Online Sport,
Cum arata clasamentul WTA dupa Australian Open. Simona Halep pierde locul doi

Victoria obtinuta de Angelique Kerber in finala de la Australian Open a propulsat-o pe aceasta pe locul doi mondial, de unde Simona Halep a coborat o pozitie. Vedeti cum arata noul clasament mondial dupa primul turneu de Mare Slem al anului. continuă pe Online Sport

Simona Halep, la mana Serenei Williams

Locul 2 al Simonei Halep din clasamentul WTA este doar la mana Serenei Williams, care trebuie sa ia tilul la Australian Open pentru ca jucatoarea din Romania sa nu isi piarda pozitia.

Angelique Kerber se impune la Australian Open, in finala cu Serena Williams. Simona Halep pierde locul 2 WTA

Angelique Kerber este noua campioana la Australian Open, dupa victoria contra Serenei Williams, 6 - 4, 3 - 6, 6 - 4. Nemtoaica nu castigase decat o singura data in fata liderului clasamentului WTA, iar prin.

Australian Open 2016: Simona Halep e la mana Serenei Williams. Cum o poate ajuta americanca pe jucatoarea noastra

Simona Halep are sanse foarte mari de a ramane pe locul 2 si dupa terminarea Australian Open. Culmea e ca cea care poate sa o mentina acolo este chiar Serena Williams.

Australian Open. Lectie de mentalitate oferita de Angelique Kerber din care ar trebui sa invete si Simona Halep

Angelique Kerber a reusit supriza la Australian Open 2016, castigand trofeul dupa ce a invins-o in finala pe Serena Williams.

Surpriza Angie: Angelique Kerber a castigat Australian Open - Serena Williams a ratat sansa de a fi egala lui Steffi Graf

Angelique Kerber 28 de ani) a reusit, sambata, cea mai importanta performanta a carierei, jucatoarea din Germania castigand Australian Open, dupa o finala intensa de trei seturi impotriva Serenei Williams 6-4, 3-6, 6-4). Cu o defensiva de fier s-a deplasat fantastic pe teren), Angie a crezut in sansa ei in fiecare moment, iar trofeul va lua calea Germaniei. Serena Williams a ratat sansa de a egala recordul detinut de Steffi Graf: 22 de titluri de Grand Slam. In urma victoriei de pe Rod Laver Arena, Angelique va urca, de luni, pe locul doi in ierarhia WTA.

FOTOGALERIE Australian Open, imaginile zilei: Konta a frant visul chinezoaicei Zhang, Kerber a trimis-o acasa pe Azarenka, iar Murray si Raonic se vor duela in semifinale

Aventura lui Shuai Zhang la Australian Open s-a oprit in sferturi, cu mult peste cele mai optimiste previziuni dupa tragerea la sorti in runda inaugurala a jucat cu Simona Halep). Angelique Kerber a stopat-o pe Victoria Azarenka, acesta fiind marea surpriza a zilei. Milos Raonic si Andy Murray au completat tintarul semifinalelor, cei doi urmand sa se dueleze pentru un loc in marea finala. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai interesante imagini de miercuri de la Melbourne.

Australian Open: Kerber o invinge pe Azarenka; Finalul povestii pentru Zhang - A fost eliminata de Konta

Angelique Kerber cap de serie numarul sapte) a reusit surpriza zilei de la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Victoria Azarenka, sportiva creditata de casele de pariuri cu a doua sansa la castigarea turneului de Grand Slam, dupa Serena Williams. Visul frumos s-a terminat pentru Shuai Zhang jucatoare care a eliminat-o in turul intai pe Simona Halep), chinezoaica fiiind invinsa de Johanna Konta. Astfel, in semifinale se vor duela Kerber cu Konta si Serena Williams cu Agnieszka Radwanska.

Serena Williams e de neoprit. S-a calificat in finala de la Australian Open, unde va intalni o jucatoare care are ceva in comun cu Simona Halep

Serena Williams incepe anul in forta si pare de neoprit in drumul ei spre al 21 titlu de Grand Slem, pe care/l poate castiga chiar la Australian Open.

Necunoscuta care a batut-o pe Halep iese de la Australian Open

Shuai Zhang, jucatoarea care a invins-o in turul 1 la Australian Open pe Simona Halep, a fost eliminata miercuri dimineata in sferturile de finala de la Australian Open de britanicaJohanna Konta, cu 6-4 6-1.

Angelique Kerber castiga la Australian Open in fata unei Serena Williams cu frana de mana trasa

Angelique Kerber a castigat sambata finala de la Australian Open, invingand-o pe Serena Williams, 4-6 6-2 4-6. Americanca nu a parut sa intre in meci decat tarziu si nici atunci complet, batandu-se practic singura. Kerber a devenit prima germanca dupa 1999 care castiga un turneu de Mare Slem.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )