Libnet.ro
UNICEF

13:31

Xiaomi lanseaza Android 11 pe telefoanele Mi 10 si Mi 10 Pro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Xiaomi lanseaza Android 11 pe telefoanele Mi 10 si Mi 10 Pro

Mi 10 si Mi 10 Pro sunt primele modele de la Xiaomi care primesc update-ul Android 11, potrivit unui comunicat al companiei remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Google lanseaza Android 11: Noua versiune a sistemului de operare imbunatateste multitasking-ul telefoanelor

Google a lansat noua versiune a sistemului de operare Android 11 a fost lansat oficial, marti, dupa mai multe luni in care a rulat versiunea beta. Noul sistem imbunatateste multitasking-ul telefoanelor si vine cu o serie de functii noi, precum Bubbles sau screen recorder, si masuri de protectie a datelor personale.

Google lanseaza Android 11

A 11-a versiune de Android este lansata oficial de Google si, spre deosebire de anii anteriori, va ajunge mai repede, cel putin pe unele smartphone-uri.

Google lanseaza Android 11

A 11-a versiune de Android este lansata oficial de Google si, spre deosebire de anii anteriori, va ajunge mai repede, cel putin pe unele smartphone-uri, noteaza News.

Android 11, lansat oficial: pe ce telefoane il poti instala si cu ce vine nou

In luna iunie a acestui an, Google a dezvaluit in mod oficial Android 11. Timp de aproximativ trei luni s-a aflat in beta, iar acum, norocosii il pot instala in varianta finala. Fragmentarea.

ASOCIATIA CFA ROMANIA: Doar 4 din 10 romani sunt independenti financiar

Un chestionar care masoara gradul independentei financiare la romani arata ca 43% dintre respondenti sunt dependenti financiar, ceea ce inseamna ca nu sunt pregatiti pentru a face fata unor cheltuieli neprevazute, unei perioade fara venituri sau pentru perioada pensionarii, conform studiului realizat de Asociatia CFA Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )