Libnet.ro
UNICEF

14:45

SONDAJ Irina Vlah are cele mai mari sanse la functia de bascan

Adevărul Adevărul,
SONDAJ Irina Vlah are cele mai mari sanse la functia de bascan

Un sondaj de opinie privind preferintele electorale ale cetatenilor din UTA Gagauzia, prezentat de catre compania Intellect Group, arata ca cele mai multe voturi la functia de guvernator le-ar obtine Irina Vlah, care este vazuta in aceasta functie de 57% dintre respondenti, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Care a fost filmul cu cele mai mari incasari in SUA in 2014

Filmul Lunetistul american/ American Sniper, regizat de Clint Eastwood, este filmul cu cele mai mari incasari in Statele Unite dintre toate peliculele lansate in 2014 .

American Sniper, cele mai mari incasari din 2014 in SUA

Lungmetrajul Lunetistul american/ American Sniper, regizat de Clint Eastwood, a depasit Jocurile foamei: Revolta - Partea I si a devenit filmul cu cele mai mari incasari in Statele Unite dintre toate.

Sentinta finala in procesul Autobuzul, unul din cele mai mari dosare de trafic de heroina din Banat. Fosta politista, condamnata la cinci ani de inchisoare

Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au emis vineri sentinta finala in dosarul traficantilor de heroina, judecati in dosarul supranumit Autobuzul. Pentru majoritatea inculpatilor a fost mentinuta sentinta de pe fond, decizia Tribunalului Timis fiind modificata doar in cazul a doi dintre inculpati.

Consiliul Judetean Sibiu, cele mai mari cheltuieli cu electricitatea in 2013

Intr-un top al cheltuielilor cu energia electrica efectuate de consiliile judetene in 2013, Consiliul Judetean Sibiu ocupa primul loc, cu peste 500. 000 de lei, conform unui studiu realizat de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania - InfoCons cu ocazia Zilei Mondiale a Eficientei Energetice.

Unde poti sa te angajezi in aceasta saptamana. Femeile, cele mai avantajate de oferta in confectii, intelectualii se bat pe 17 posturi

Somerii din judetul Calarasi nu au nici in aceasta saptamana prea multe sanse de angajare. Cele mai multe locuri disponibile, 111, sunt pentru femei in industria confectiilor, pe cand barbatii cu studii medii pot gasi un serviciu doar in zona constructiilor metalice.

Tinerii cu care Alba se mandreste: cercetatori si oameni de afaceri de succes in cele mai puternice tari din lume

Cativa tineri care au plecat din Alba au ajuns prin multa munca si inteligenta la mari realizari profesionale. Au devenit cercetatori sau si-au infiintat companii in cele mai renumite tari ale lumii. Numele si activitatea lor sunt modele de viata pentru cei care inca mai incearca sa-si gaseasca rostul in viata.

ZIUA MAMEI. Cele mai frumoase 8 melodii pe care sa i le dedici mamei tale

Ziua Mamei are originea in America de Nord si se sarbatoreste, in cele mai multe tari, in luna mai. in Romania, Ziua Mamei a fost legiferata in anul 2010 si se sarbatoreste in data de 8 martie, odata cu Bulgaria, Belarus, Cehia si Rusia. Iata opt melodii, selectate de publicatia The Huffington Post, pe care i le poti dedica mamei cu aceasta ocazie.

Cele mai frumoase trasee montane din Romania: Incursiune in Tara Oasului, taramul peisajelor de vis si cea mai pitoreasca zona etno-folclorica a tarii

Tara Oasului este cea mai originala si mai pitoreasca zona etno-folclorica a Romaniei. Traseul Valea Talnei Luna Ses Varful Pietroasa este unul dintre cele mai interesante trasee montane din Romania, mai ales pentru ca in varful muntelui poti admira o formatiune muntoasa care are o forma antropomorfa- Sfinxul Oasului.

Ultimele cifre BRAT: Tabloidul Click ramane lider detasat al presei scrise, cu vanzari de circa zece ori mai mari decat generalistele quality

Tabloidul Click! s-a mentinut, in ultimul trimestru din 2014, pe primul loc in randul ziarelor centrale romanesti din punct de vedere al vanzarilor medii zilnice, fiind urmat la foarte mare distanta tot de un tabloid, Libertatea. Cu vanzari de 110. 000 de exemplare in medie pe zi, liderul pietei a inregistrat vanzari de patru ori mai mari decat Gazeta Sporturilor, de cinci ori mai mari decat Ziarul Lumina al Bisericii Ortodoxe si de circa zece ori mai mari decat ziarele din categoria quality. Publicatiile economice ale grupului Mediafax, intrat in insolventa la finele anului, nu au cifre declarate.

Cele mai rezistente telefoane mobile

Atunci cand iti cumperi unul dintre cele mai rezistente telefoane mobile, alegerea o faci in functie de pret si mai ales de conditiile pe care poate sa le indure gadgetul. Am alcatuit un top cu cele mai rezistente telefoane mobile pe care le gasesti pe piata. Fie ca esti un aventurier si faci multe calatorii [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )