Libnet.ro
UNICEF

01:05

Xonia lanseaza un nou single, Remember produs de Deepcentral |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
Xonia lanseaza un nou single, Remember produs de Deepcentral |AUDIO

Xonia a revenit la colaborarea cu Deepcentral si lanseaza cea mai recenta productie a baietilor, single-ul Remember. Single-ul Remember contine un sample din piesa Lily Was Here- David A. Stewart feat. Candy Dulfer, folosit cu acordul compozitorului David A. Stewart care a fost impresionat atat de productia celor de la Deepcentral cat si de de [. continuă pe Devorator Monden

Shift lanseaza un nou single Lejer |AUDIO

Shift lanseaza un nou single, numit Lejer, avand ca scop sa dezvaluie publicului conceptul sau despre viata. Shift ne propune o varianta de evadare din agitatia urbana si problemele cotidiene, sugerand un stil de viata lejer, adoptat chiar de el. O zi la studio, o tigara aprinsa, un jam session cu baietii si o stare [.

Drei Ros lanseaza un nou single, Up In The Sky (feat. Diedra) |AUDIO

Daca saptamana trecuta a lansat piesa How Do They Do That in featuring cu Rob Young, Drei Ros revine in atentia publicului cu cel mai nou single al sau, Up In The Sky, piesa interpretata de aceasta data alaturi de frumoasa Diedra. Up In The Sky este o piesa extrasa de pe Euros, Pu$$y [.

Alexandra Stan lanseaza noul single pe 27 septembrie! Asculta aici un teaser |AUDIO

La 4 luni de la lansarea piesei Lemonade, care a ajuns no. 1 in Japonia, Alexandra Stan se pregateste sa lanseze un nou single pe 27 septembrie, insa pentru inceput artista a dezvaluit un teaser. In teaser de 42 de secunde, de mai jos, puteti asculta doar o bucata instrumentala si stim ca un vers [.

Fabio va filma videoclipul celui mai nou single al sau, Clipe

Frumosul cantaret ce a debutat in muzica in urma cu 3 ani, urmeaza sa filmeze clipul pentru cel mai recent single al lui, ce se numeste Clipe si este compus de Mircea Elisei, piesa fiind extrasa de pe albumul Miracles ce a fost in martie lansat. In curand voi filma un videoclip si voi avea [.

PREMIERA: Fabio Da Lera Alenna lanseaza o noua piesa, Dancing Girl |AUDIO

Proiectul Fabio da Lera Alenna a luat nastere la inceputul anului 2012. Fabio Da Lera a debutat alaturi de Alex Mica cu single-ul Mi Corazon care a fost apreciat in mediul online acumuland peste 3 milioane de vizualizari pe contul Red Clover Media de YouTube. Alenna a inceput sa cante inca din copilarie in [.

Proiect nou: Rachel Reed My Fairytale |AUDIO

Noul proiect Rachel Reed debuteaza cu single-ul My fairytale, o poveste frumoasa despre emotia iubirii si este compusa de Alegra Mendez. Rachel Reed a descoperit pasiunea de a canta inca de la o varsta frageda, participatand astfel la numeroase festivaluri si concursuri. Dorinta ei a fost sa faca parte dintr-un proiect unde sa-si poata exprima [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )