Libnet.ro
UNICEF

13:00

Yahoo a platit 50 de milioane de dolari pentru Qwiki, o aplicatie exclusiva pentru telefoanele cu iOS

B1 B1,
Yahoo a platit 50 de milioane de dolari pentru Qwiki, o aplicatie exclusiva pentru telefoanele cu iOS

Yahoo a mai facut o achizitie, platind 50 de milioane de dolari pentru startup-ul Qwiki, o aplicatie de iPhone care transforma video-urile si pozele in creatii originale. Qwiki este un software care permite. continuă pe B1

Michael Jackson ar fi platit 35 milioane de dolari pentru a cumpara tacerea unor copii pe care i-a abuzat

Michael Jackson ar fi platit 35 de milioane de dolari pentru a cumpara tacerea a 17 baieti pe care i-a abuzat sexual, potrivit informatiilor din mai multe dosare secrete detinute de FBI, publicate de Sunday People.

VIDEO Yahoo cumpara o aplicatie de iPhone pentru 50 de milioane de dolari si imbunatateste partea de video

Yahoo a mai facut o achizitie, platind 50 de milioane de dolari pentru startup-ul Qwiki, o aplicatie de iPhone care transforma video-urile si pozele in creatii originale.

Duma de Stat rusa ofera 250.000 de dolari pentru realizarea unui documentar privind activitatea sa

Camera inferioara a parlamentului rus, Duma de Stat, a anuntat, luni, ca va oferi suma de 8,5 milioane de ruble 250. 000 de dolari) pentru realizarea unui film documentar dedicat aniversarii a 20 de ani de activitate.

SOCAR are un buget de 50 milioane de euro pentru extindere

SOCAR a deschis a 15-a benzinarie din reteaua detinuta in Romania si are pentru acest an un buget de 50 de milioane de euro pentru constructia de noi statii, dupa ce a cumparat terenuri, necesare extinderii, in toate regiunile tarii, a anuntat marti compania azera.

Bacsis de 10.000 de dolari pentru un hamburger si o portie de cartofi prajiti

Un chelner de la un restaurant din Canada a avut parte de bacsisul vietii lui cand s-a trezit cu suma de 10. 000 de dolari lasata in nota de plata. Clientul este un barbat care a castigat 25 de milioane de.

Duma de Stat rusa ofera 250.000 de dolari pentru realizarea unui documentar privind activitatea sa

Camera inferioara a parlamentului rus, Duma de Stat, a anuntat, ieri, ca va oferi suma de 8,5 milioane de ruble pentru realizarea unui film documentar dedicat aniversarii a 20 de ani de activitate a legislativului rus, conform Antena3. ro.

Pierderi de 5,5 milioane lei pentru Romaero in primul trimestru

Romaero Bucuresti a inregistrat, in primul trimestru al acestui an, pierderi de 5,5 milioane lei, veniturile scazand, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cu 6%, de la 22,2 milioane lei la 20,7 milioane lei, potrivit raportului trimis Bursei de Valori Bucuresti.

CE investeste 281,4 milioane euro pentru noi proiecte in materie de mediu si politici climatice

Comisia Europeana CE) a aprobat finantarea a 248 de noi proiecte in cadrul programului LIFE+, care reprezinta fondul pentru mediu al Uniunii Europene, se arata intr-un comunicat al Reprezentantei CE in tara noastra.

incasari 9,8 milioane euro pentru Bostina si Asociatii, in primul semestru

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii a avut, in primul semestru al acestui an, incasari din activitati avocatiale in tara noastra in valoare de 9,8 milioane euro.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2215 seconds )