Libnet.ro
UNICEF

08:30

YouTube interzice continutul care include teorii ale conspiratiei

Adevărul Adevărul,
YouTube interzice continutul care include teorii ale conspiratiei

YouTube, serviciul video al grupului Alphabet, a anuntat joi ca interzice continutul care are ca tinta persoane sau grupuri utilizand teorii ale conspiratiei precum QAnon sau pizzagate, care au fost folosite pentru a justifica violenta in lumea reala. continuă pe Adevărul

YouTube interzice continutul care include teorii ale conspiratiei cum ar fi QAnon

YouTube, serviciul video al grupului Alphabet, a anuntat joi ca interzice continutul care are ca tinta persoane sau grupuri utilizand teorii ale conspiratiei precum QAnon sau pizzagate, care au fost folosite pentru a justifica violenta in lumea reala, conform news. ro.

QAnon si alte teorii ale conspiratiei, interzise pe Youtube

Platforma YouTube a anuntat joi ca va interzice orice continut ce utilizeaza teorii ale conspiratiei precum QAnon sau pizzagate, care au fost folosite pentru a justifica violenta in lumea reala, noteaza Re.

YouTube interzice dezinformarea referitoare la vaccinurile pentru COVID-19

YouTube, parte a grupului Alphabet, a anuntat miercuri ca va elimina video-urile care contin dezinformari legate de vaccinurile pentru Covid-19, extinzand regulile existente referitoare la teoriile false si conspiratiile legate de pandemie.

YouTube interzice dezinformarea referitoare la vaccinurile pentru noul coronavirus

YouTube, parte a grupului Alphabet, a anuntat miercuri ca va elimina video-urile care contin dezinformari legate de vaccinurile pentru Covid-19, extinzand regulile existente referitoare la teoriile false si conspiratiile legate de pandemie, transmite Reuters.

Pensionarii romani, fara pensii speciale: singura lege care include o categorie de romani pe lista neagra

Pentru prima oara de cand se incearca eliminarea pensiilor speciale, a fost definita o categorie de oameni care vor ramane fara pensia de serviciu, de pe o zi pe alta. in ultimii ani, s-au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )