Libnet.ro
UNICEF

10:30

YouTube Music Awards 2013. Vezi aici lista castigatorilor + poze + show-urile live!

Devorator Monden Devorator Monden,
YouTube Music Awards 2013. Vezi aici lista castigatorilor + poze + show-urile live!

Orasul New York a avut onoare de a gazdui noaptea trecuta prima editie a galei YouTube Music Awards. Pe scena show-ului au urcat pentru a incanta publicul cu hiturile lor Lady Gaga, Eminem, Arcade Fire, M. , Avicii, Tyler the Creator si Earl Sweatshirt. Toate recitalurile live au fost concepute ca fiind videoclipuri si au fost . continuă pe Devorator Monden

Doi romani au castigat la YouTube Music Awards 2013

Khaled Mokhtar director de imagine) si Matei Dima regizor) sunt castigatorii categoriei Innovation of the Year la competitia internationala YouTube Music Awards cu videoclipul realizat pentru rapper-ul Destorm - See Me Standing. YouTube Music Awards este la prima editie, iar evenimentul a avut loc ieri seara la New York.

VIDEO Doi romani pot castiga trofeul Inovatia Anului, la gala YouTube Music Awards. Lista completa a nominalizatilor

Khaled Mokhtar director de imagine) si Matei Dima regizor) sunt cei doi romani ce pot castiga la YouTube Music Awards, prima editie a evenimentului muzical ce va avea loc pe 3 noiembrie, la New York. Pe lista nominalizatilor mai sunt Miley Cyrus, Lady Gaga, Justin Bieber, Psy, Eminem si Rihanna.

Matei Dima, primul roman castigator la prima editie YouTube Music Awards!

Aseara a avut loc prima editie a YouTube Music Awards, iar tanarul regizor Matei Dima s-a numarat printre castigatorii acestui eveniment, alaturi de nume mari precum Eminem, Taylor Swift, Macklemore si Ryan Lewis. El a fost nominalizat la categoria Innovation of the Year cu un videoclip facut pentru rapper-ul Destorm pentru piesa See Me Standing.

Romania, premiata la YouTube Music Awards. Cine sunt romanii care au uimit America cu un videoclip

Videoclipul See Me Standing, al rapperului DeStorm, la realizarea caruia au participat romanii Matei Dima regizor) si Khaled Mokhtar director de imagine), a primit premiul pentru inovatia anului la prima editie a YouTube Music Awards,.

Un ROMAN, premiat la prima editie a YouTube Music Awards

Un roman a fost premiat la prima editie a Youtube Music Awards. Regizorul Matei Dima a primit trofeul Innovation of the Year pentru videoclipul piesei See Me Standing, anunta Mediafax. Videoclipul pentru piesa.

YouTube Music Awards: Doi romani au castigat trofeul Inovatia Anului, iar Lady Gaga a plans pe scena si a reusit sa scada audienta

Prima editie a evenimentului YouTube Music Awards a debutat duminica, 3 noiembrie, la New York. Eminem a fost numit artistul anului, doi romani au castigat la categoria Inovatia anului, iar Lady Gaga a oferit un alt show cel putin bizar.

VIDEO YouTube Music Awards: Doi romani au castigat trofeul Inovatia Anului, iar Lady Gaga a plans pe scena si a reusit sa sperie audienta

Prima editie a evenimentului YouTube Music Awards a debutat duminica, 3 noiembrie, la New York. Eminem a fost numit artistul anului, doi romani au castigat la categoria Inovatia anului, iar Lady Gaga a oferit inca un show cel putin bizar.

Lady Gaga, Kendrick Lamar si Macklemore Ryan Lewis si-au confirmat prezenta pe scena American Music Awards 2013!

Trei noi nume au fost adaugate dintr-un foc pe lista performerilor din acest an a editieiAmerican Music Awards 2013 care se va desfasura pe 24 noiembrie in Los Angeles la Nokia Theatre, show-ul fiind transmis in direct de postul de televiziune ABC. Astfel Lady Gaga va electriza audienta cu un nou show excentric dupa cel .

EXO intra in cursa pentru Best Worldwide Act la MTV Europe Music Awards 2013!

Bucurie mare pentru fanii formatiei sud-coreene! EXO au castigat premiul pentru Best Korean Act si au concurat cu grupul japonez Momoiro Clover Z pentru a reprezenta regiunea Japoniei si Coreei la categoria Best Worldwide Act si iata ca baietilor le-a suras norocul. EXO concureaza acum oficial pentru trofeul Best Worldwide Act, regulile evenimentului specificand clar .

Fashion Halloween 2013. Vezi aici ce costume traznite au purtat vedetele internationale!

Halloween este cu siguranta una dintre sarbatorile preferate ale vedetelor internationale, chiar si cele mai cuminti staruri simtindu-se libere sa experimenteze cele mai excentrice si mai traznite costume. Halloween 2013 a avut parte de sani dezgoliti vezi Miley Cyrus si Nicki Minaj), sange vezi Ariana Grande), zombie de culoare vezi Rihanna) sau ingeri vezi Beyonce).

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )