Libnet.ro
UNICEF

00:07

Yuanul, in cea mai mare crestere zilnica din ultimul deceniu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Yuanul, in cea mai mare crestere zilnica din ultimul deceniu

Moneda Chinei a consemnat, ieri, cel mai important castig din ultimul deceniu, traderii din tara revenind dupa vacanta de Anul Nou Lunar. continuă pe Ziarul Bursa

Pretul petrolului, in cea mai mare crestere din ultimii sapte ani

Cotatiile futures ale petrolului brut au crescut masiv vineri, cu peste 10% la bursele externe, dupa ce, in zilele precedente, atinsesera cel mai redus nivel din ultimul deceniu, pe fondul volatilitatii de pe pe pietele mondiale.

De la avioane inchiriate de la TAROM la cea mai mare companie low-cost din Europa

La nici una dintre conferintele de presa care au insotit anuntarea planurilor de expansiune ale companiei Ryanair din ultimul an, Michael OLeary, CEO-ul companiei, nu a fost prezent. Acesta face o exceptie si vine maine la Bucuresti cu scopul de a-si anunta planurile pentru Romania.

Care este cea mai mare greseala pe care o facem la dus?

Multi dintre noi obisnuim sa ne spalam pe fata atunci cand facem baie sau dus; consideram ca este mai rapid si mai usor in acest fel decat sa stam aplecati asupra chiuvetei, insa expertii spun ca aceasta obisnuinta duce la deteriorarea tenului. Iata de ce.

Cea mai mare greseala pe care o fac cuplurile casatorite

Un sondaj de opinie printre psihologi a starnit controverse in Statele Unite. Multi dintre ei considerau ca femeile ar trebui sa-si puna pe primul loc sotul si abia apoi copiii. Citeste mai multe despre acest subiect aic.

Zile decisive pentru Europa. Brexit, cea mai mare criza a UE. Cum si-a schimbat radical Romania pozitia si de ce face concesii intr-un joc politic

Britanicii vor vota intr-un referendum daca vor sa ramina in UE sau sa iasa. Brexit, asa cum e cunoscut scandalul apartenentei UK la UE, este exemplul perfect de criza interna transformata intr-o uriasa criza externa. Premierul David Cameron si-a asigurat victoria in partid si in alegerile parlamentare din 2015 prin promisiunea ca va renegocia termenii apartenentei la UE. Acum, UE discuta cererile lui Cameron, care au potentialul sa arunce in aer o uniune fragilizata de nenumarate crize interne. Romania, prin presedintele Iohannis, si-a flexibilizat pozitia initiala, constienta ca nu poate purta singura povara Brexit-ului. Citeste un ghid al Brexit-ului, detalii despre pozitia Romaniei si optiunile partilor implicate in acest scandal.

Cel mai mare targ b2b din Europa sau ,,Lost in Translation, partea a doua

Va fi un articol putin diferit fata de ceea ce cititi pe WALL-STREET. ro de obicei; este unul dintre acele momente in care as fi vrut sa pot inregistra prin priviri, video si audio si apoi, mai simplu, sa incarc rezultatul pe site si sa va invit sa il.

Luna ianuarie 2016, cea mai calda luna ianuarie din istorie

Luna ianuarie 2016 a fost cea mai calda de la inceperea masuratorilor meteorologice, in urma cu 136 de ani, arata datele NASA citate de Mediafax.

Aurul s-a apreciat cu 5,51%

Actiunile producatorului de prefabricate din beton Prebet Aiud PREB) au inregistrat cea mai mare crestere la Bursa de Valori Bucuresti 13,15%), in perioada 4-11 februarie, in conditiile in care indicii bursieri s-au depreciat puternic atat pe piata noastra, cat si pe piata internationala.

Care este cea mai tare cafea din lume: contine cu 200% mai multa cofeina decat cafeaua obisnuita

O companie americana pretinde ca produce prima cafea care iti va fi suficienta intr-o singura doza pe durata intregii zile. Avand o concentratie mult mai mare de cofeina decat o cafea obisnuita, aceasta te va ajuta sa iti incepi ziua lucratoare in cea mai buna forma.

Cum arata si de cand dateaza cea mai veche reprezentare a unui cuplu care face dragoste: Parca s-ar desfasura un act sexual. Atat de bine este realizata

Indragostitii de la Ain Sakhri, un obiect sculptat in calcit, expus la British Museum, in Londra, este considerat cea mai veche reprezentare a unui cuplu facand dragoste. A fost descoperit in pestera Ain Sakhri, in desertul de langa Betleem.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )