Libnet.ro
UNICEF

20:00

Yuanul, la cel mai ridicat curs din ultimii 19 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Yuanul, la cel mai ridicat curs din ultimii 19 ani

Moneda Chinei - yuanul - a urcat, ieri, pana la nivelul maxim al ultimilor 19 ani, fata de dolar, pe fondul speculatiilor potrivit carora autoritatile de la Beijing vor lua noi masuri pentru sustinerea economiei. continuă pe Ziarul Bursa

BNR a cotat euro la 4,5331 lei, cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei a urcat la 4,5331 lei/euro si a atins cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani. Rata anuntata vineri este cu 1,91 bani peste cea de joi,.

Cel mai sangeros bilant din Siria. Peste 300 de morti intr-o singura zi, un record al celor 18 luni de conflict

Cel putin 305 persoane au murit miercuri in violentele din Siria, acesta fiind cel mai ridicat bilant din cele 18 luni de conflict, potrivit statisticilor Observatorului sirian pentru drepturile omului OSDO),.

Pretul graului a atins in Rusia cel mai mare nivel din istoria postsovietica a tarii

Pretul graului a ajuns in Rusia la cel mai mare record din istoria postsovietica a tarii, potrivit Institutului pentru Studierea Pietei Agricole, scrie incont. roCostul graului destinat industriei de panificatie.

Acesta este cel mai indepartat loc din univers observat vreodata de om

Telescopul Hubble a realizat o fotografie impresionanta si cu o semnificatie stiintifica deosebita. Este vorba despre o fotografie ce prezinta cel mai indepartat loc din univers la care omul a avut acces.

Franta a aprobat cel mai dur buget din ultimii 30 de ani

Guvernul francez a aprobat recent cel mai dur buget din ultimii 30 de ani, acesta fiind un test politic important pentru presedintele Francois Hollande, care a recurs la un impozit de 75% pe veniturile celor bogati si la reduceri de cheltuieli, pentru a reduce deficitul bugetar, scrie Russia Today in editia sa online.

Cel mai bogat om din Georgia candideaza pentru cea mai importanta functie in stat

Bidzina Ivanishvili, cel mai bogat om din Georgia, isi doreste sa castige ce mai importanta functie din stat, cea de prim-ministru. Daca o va obtine, conflictul dintre el si actualul presedinte, Mikhail.

Italia a vandut titluri de stat la cel mai redus randament din martie

Italia a vandut, ieri, titluri de stat cu scandenta la sase luni, la cel mai redus randament acceptat dupa luna martie, in conditiile in care Banca Centrala Europeana a promis sa cumpere obligatiuni ale tarilor puternic indatorate.

Emmanuel Renaut, bucatar cu trei stele Michelin, desemnat cel mai bun chef din Franta.

Emmanuel Renaut, maestrul bucatar al celebrului restaurant francez Flocons de Sel, care a primit anul acesta si cea de-a treia stea Michelin, care atesta priceperea in arta culinara, a fost desemnat de colegi sai de breasla drept cel mai bun bucatar francez, informeaza Mediafax. Renaut imparte distinctia cu alti trei maestri bucatari - Jean-Francois Piege, o vedeta a unei populare televiziuni culinare din Franta, Gilles Goujon si Eric Frechon -, toti fiind selectati din mai bine de .

Cel mai redus rulaj din ultimele trei saptamani

Bursa de la Bucuresti a incheiat, ieri, in crestere cu 0,41%, dupa ce luni a coborat cu aproape 2%, insa cei mai multi inves-titori au continuat sa adopte pozitii de asteptare, astfel ca lichiditatea a atins cel mai redus nivel de dupa 3 septembrie.

Declaratie socanta in fata sediului DNA. E cel mai CAUTAT om din Romania, iar prietenul lui spune ca ar putea fi mort

Atunci cand este vorba de afaceri necurate, care au la mijloc sume impresionante de bani, orice miscare a celor implicati este atent analizata de autoritati. Astfel, Sorin Blejnar a fost audiat din nou astazi de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )