Libnet.ro
UNICEF

18:15

BNR a cotat euro la 4,5331 lei, cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani

B1 B1,
BNR a cotat euro la 4,5331 lei, cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei a urcat la 4,5331 lei/euro si a atins cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani. Rata anuntata vineri este cu 1,91 bani peste cea de joi,. continuă pe B1

Euro s-a apreciat la 4,5331 lei

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat astazi un curs de referinta de 4,5331 lei pentru moneda europeana, in crestere cu 1,91 bani comparativ cu ieri, cand euro a fost cotat la 4,5140 lei.

Is it love out there, cel mai nou videoclip Radio Killer |VIDEO

Cei de la Radio Killer au lasat astazi videoclipul piesei Is it love out there, imnul Liberty Parade 2012. Lee Heart si Paul Damixie au strans peste 70. 000 de oameni intr-un singur videoclip nebun si energic. Pentru toti cei care au trait live acele momente, precum si pentru cei care le-au ratat, noul videoclip Radio [.

Cel mai usor ULTRABOOK de 14 din lume - rezultatul a 20 de ani de inovatie.

Lenovo a lansat, astazi, pe piata din Romania, ultrabook-ul ThinkPad X1 Carbon. Multumita carcasei din fibra de carbon ThinkPad X1 Carbon este cel mai usor ultrabook de 14 inci din lume. ThinkPad X1 Carbon este destinat segmentului business, fiind varful gamei ThinkPad. ThinkPad a devenit in timp un brand unic, care in cei 20 de ani de evolutie a creat loialitate si pasiune in randul utilizatorilor sai, prin inovatii continue in tehnologie si design, a declarat Aurel Netin, director .

Kevin Costner a multumit romanilor la primirea Premiului Emmy pentru cel mai bun actor

Kevin Costner a fost distins cu premiul Emmy pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru aparitia in miniseria Hatfields McCoys. Cu aceasta ocazie, actorul a sustinut un mic discurs, in care a.

Cel mai sangeros bilant din Siria. Peste 300 de morti intr-o singura zi, un record al celor 18 luni de conflict

Cel putin 305 persoane au murit miercuri in violentele din Siria, acesta fiind cel mai ridicat bilant din cele 18 luni de conflict, potrivit statisticilor Observatorului sirian pentru drepturile omului OSDO),.

VIDEO/FOTOGALERIE Cum arata pe viu cel mai mic model Opel, ADAM. Imagini de la avanpremiera din Paris

Cel mai mic model Opel, ADAM, a fost prezentat miercuri, 26 septembrie, in centrul Parisului cu o zi inainte de premiera pentru marele public, care are loc la Salonul Auto de la Paris 27 septembrie-14 octombrie). Opel ADAM vine pune accentul pe posibilitatile foarte variate de personalizare, cu trei tipuri de plafon, accesorii estetice atasabile pe jante, 12 tipuri de interior si roti cu dimensiuni cuprinse intre 15 si 18 toli. Echipa 0-100. ro a participat la evenimentul de avanpremiera din Paris si transmite din Franta fotografii si un clip realizat la fata locului.

Italia a vandut titluri de stat la cel mai redus randament din martie

Italia a vandut, ieri, titluri de stat cu scandenta la sase luni, la cel mai redus randament acceptat dupa luna martie, in conditiile in care Banca Centrala Europeana a promis sa cumpere obligatiuni ale tarilor puternic indatorate.

Crearea de locuri de munca, cel mai dificil lucru pentru Romania in urmatorii zece ani

Cel mai dificil lucru pentru tara noastra in urmatorii zece ani va fi sa creeze noi locuri de munca si sa le mentina pe cele actuale, a declarat Lucian Anghel, presedintele Bursei de Valori BVB) si economist sef al BCR.

Emmanuel Renaut, bucatar cu trei stele Michelin, desemnat cel mai bun chef din Franta.

Emmanuel Renaut, maestrul bucatar al celebrului restaurant francez Flocons de Sel, care a primit anul acesta si cea de-a treia stea Michelin, care atesta priceperea in arta culinara, a fost desemnat de colegi sai de breasla drept cel mai bun bucatar francez, informeaza Mediafax. Renaut imparte distinctia cu alti trei maestri bucatari - Jean-Francois Piege, o vedeta a unei populare televiziuni culinare din Franta, Gilles Goujon si Eric Frechon -, toti fiind selectati din mai bine de .

Guvernul ar putea veni cu bani la Oltchim cel mai devreme in noiembrie

Oltchim ar putea primi bani de la stat printr-un ajutor de salvare cel mai devreme in luna noiembrie, intrucat operatiunea este conditionata de avizul Comisiei Europene, iar in astfel de cazuri termenul de raspuns al Buxelles-ului este de 30 de zile, mult mai scurt fata de alte scheme de ajutor, relateaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )