Libnet.ro
UNICEF

19:46

Yuneec Breeze este cea mai accesibila drona dedicata selfie-urilor

Playtech Playtech,
Yuneec Breeze este cea mai accesibila drona dedicata selfie-urilor

Amatorii de selfie-uri high tech care s-au plictisit de selfie-stick-uri, pot apela la o drona precumYuneec Breeze pentru a-si imortaliza urmatoarea aventura. Tot mai multi producatori de drone incearca sa se adreseze si celor cu un buget redus care doresc sa captureze clipuri de calitate foarte buna sau imagini de inalta rezolutie. Partea buna a []. continuă pe Playtech

Cea mai gustoasa placinta cu pere si vanilie

Dupa ce am preparat pentru cei dragi aceasta prajitura, am decis: este cea mai gustoasa placinta cu pere si vanilie. Nu ai nevoie de prea multe ingrediente si nici de mult timp petrecut in bucutarie. Deci ai toate motivele sa incerci aceasta reteta!.

Are cea mai lunga limba din lume. Uite cum iti atinge nasul si cum mananca inghetata

Are 20 de ani si sustine ca ea detine recordul pentru cea mai lunga limba din lume. Tanara Gerkary Branco Blequett a devenit cunoscuta dupa ce postat pe retelele de socializare mai multe fotografii.

Cum suna cea mai veche piesa muzicala din lume

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria. Piesa a fost reactualizata prin.

Cea mai in forma batranica! O femeie in varsta de 100 de ani a concurat la un maraton (VIDEO)

O femeie in varsta de 100 de ani din India a participat la un maraton de alergat, cursa pe care nu s-a lasat pana cand nu a terminat-o, potrivit CBC Vancouver. Poate ca nu a fost cea mai.

STUDIU Romania are cea mai scazuta rata a vaccinarii din 190 de tari

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a ratei vaccinarii din 190 de tari analizate intr-un studiu al epidemiologilor europeni. Cercetarea a aparut in publicatia medicala The Lancet, care arata ca tendinta se va mentine si in urmatorii ani.

VIDEO Cea mai utilizata manevra a nesimtitilor din trafic: Nu au rabdare si nu au respectul fata de ceilalti soferi

Este una dintre cele mai de prost-gust manevre. Pe langa faptul ca incalca o regula elementara de ciculatie si ii incurca pe ceilalti participanti la trafic, este si o sfidare fata de soferii onesti.

Presedintele Uzbekistanului in moarte clinica: potentialele evolutii politice din cea mai populata tara a Asiei Centrale

Pe 28 august, in Uzbekistan s-a anutat oficial, de la biroul primului ministru, ca presedintele tarii, Islam Karimov, a fost internat in spital si starea lui este stabila.

Presedintele Uzbekistanului, in moarte clinica: potentialele evolutii politice din cea mai populata tara a Asiei Centrale

Pe 28 august, in Uzbekistan s-a anutat oficial, de la biroul prim-ministrului, ca presedintele tarii, Islam Karimov, a fost internat in spital si starea lui este stabila.

Cea mai gustoasa prajitura pufoasa cu prune

Este un preparat simplu, care se pregateste in 60 de minute, asa ca nu mai sta pe ganduri, mergi la piata, cumpara fructe din belsug si rasfata-te cu aceasta prajitura pufoasa cu prune.

Cum se prepara cea mai gustoasa zacusca de vinete: secretul gospodinelor pentru un preparat desavarsit

Sunt pline rafturile magazinelor cu diferite tipuri de zacusca, dar zacusca de vinete facuta in casa nu are competitie. Amestecul de vinete coapte cu gogosari, rosii si ceapa este o combinatie care ofera satisfactie oricarui gurmand.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )