Libnet.ro
UNICEF

22:45

Are cea mai lunga limba din lume. Uite cum iti atinge nasul si cum mananca inghetata

Antena3 Antena3,
Are cea mai lunga limba din lume. Uite cum iti atinge nasul si cum mananca inghetata

Are 20 de ani si sustine ca ea detine recordul pentru cea mai lunga limba din lume. Tanara Gerkary Branco Blequett a devenit cunoscuta dupa ce postat pe retelele de socializare mai multe fotografii. continuă pe Antena3

Cea mai bogata tara din lume se prabuseste din cauza scaderii pretului petrolului si introduce taxe fara precedent

Guvernul din Qatar va introduce o noua taxa pentru pasagerii care trec prin aeroportul din Doha, in conditiile in care emiratul cauta noi surse de venit pe fondul scaderii pretului petrolului, informeaza.

TOP cele mai fericite tari din lume: iata de ce sa le vizitezi

Cele mai fericite tari din lume, potrivit raportului Happy Planet Index , sunt, paradoxal, cu mult mai sarace decat altele de pe glob, nu au armata sau chiar sunt izolate pe harta lumii, insa aici oamenii au cea mai buna stare de bine de pe planeta.

Cea mai frumoasa fetita din Romania va participa la Little Miss World (FOTO)

Un concurs mai frumosca Miss World este, cu siguranta, Little Miss World. Cele mai dragalase fetite din lume se intalnesc la Salonic, in Grecia, pentru a-si etala cele mai frumoase.

Clasamentul WTA: Simona Halep, locul 5 inainte de startul US Open - Monica Niculescu, cea mai buna clasare din cariera la dublu - locul 15

Simona Halep va incepe US Open-ul ultimul turneu de Grand Slam al anului) de pe locul 5 in ierarhia WTA, clasamentul putand suferi insa schimbari majore dupa incheierea competitiei de la New York. Monica Niculescu se afla la care mai buna clasare din cariera la dublu: locul 15.

Este cel mai mare cimitir din lume. Motivul pentru care milioane de oameni vor sa fie inmormantati aici

Wadi Al-Salam este cel mai mare cimitir nu numai din Irak, dar si din intreaga lume. Are peste 1400 de ani. Milioane de siiti viseaza sa fie inmormantati in acest loc unde se afla mormantul lui Ali, varul si ginerele.

Chinezii se bucura de o plaja artificiala in interiorul celei mai mari cladiri din lume (VIDEO)

Un nou proiect-mamut in stilul chinezilor a devenit realitate in Chengdu. Situata la mai bine de o mie de kilometri de coasta, aceasta provincie se bucura de o adevarata mare creata artificial.

Cel mai in varsta om din lume are o ultima dorinta

Un indonezian a fost recent declarat cel mai in varsta om din lume. in acest moment, exista numeroase persoane care sustin ca ar fi cele mai batrane din lume. Dupa cum scriu si cei de la Independent, printre acestea se numara nigerianulJames Olofintuyi, care sustine ca ar avea varsta de 171 de ani, si etiopianul [].

STUDIU Romania are cea mai scazuta rata a vaccinarii din 190 de tari

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a ratei vaccinarii din 190 de tari analizate intr-un studiu al epidemiologilor europeni. Cercetarea a aparut in publicatia medicala The Lancet, care arata ca tendinta se va mentine si in urmatorii ani.

Credea ca va fi cea mai fericita zi din viata lui atunci cand a cerut-o in casatorie. De ce a scos iubita sa cutitul

O tanara de 17 ani din Vaslui si-a injunghiat iubitul, cu 20 de ani mai mare, dupa ce acesta a cerut-o in casatorie. Barbatul a ajuns de urgenta la spital si este in stare grava, scrie.

Romani, in cea mai dura competitie de vaslit din lume: finalistii care vor sa traverseze Atlanticul cu o barca

Cinci finalisti se antreneaza din greu pentru a deveni coechipieri cu Andrei Rosu, singurul roman care a traversat inot Canalul Manecii. Romania participa in premiera la competitia Atlantic Challenge si vor traversa Oceanul Atlantic in scop caritabil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )