Libnet.ro
UNICEF

08:00

Zece carti recomandate de Barack Obama, citite in anii petrecuti la Casa Alba

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zece carti recomandate de Barack Obama, citite in anii petrecuti la Casa Alba

Cel de-al 44-lea presedinte al SUA a recomandat, de-a lungul timpului, sute de carti celor pasionati de lectura. Vezi in continuare zece carti citite de Barack Obama in perioada in care s-a aflat la Casa Alba. continuă pe Wall-Street Ro

GAFA pe Twitter: Donald Trump a postat poze de la investirea sa cu cele de la ceremonia lui Barack Obama din anii trecuti

Donald Trump a fost investit, vineri, in functia de presedinte al Statelor Unite. in cadrul unei ceremonii fastuoase acesta si-a preluat sarcinile si indatoririle pe care trebuie sa le.

GAFA pe Twitter: Donald Trump a incurcat pozele de la investirea sa cu cele de la ceremonia lui Barack Obama din anii trecuti

Donald Trump a fost investit, vineri, in functia de presedinte al Statelor Unite. in cadrul unei ceremonii fastuoase acesta si-a preluat sarcinile si indatoririle pe care trebuie sa le.

Cum a decurs prima zi a lui Barack Obama de la terminarea mandatului: Fostul presedinte a fost fotografia la resedinta exclusivista a unui miliard american (FOTO)

Barack Obama si-a incheiat vineri, 20 ianuarie, mandatul de presedinte al Statelor Unite. Acesta a ales sa isi petreaca prima zi ca simplu cetatean jucand golf pe terenul de la residenta.

Sa fiu presedintele Americii a fost privilegiul vietii mele. Barack Obama, mesaj EMOTIONANT la despartirea de Casa Alba

Barack Obama si sotia sa Michelle s-au despartit de Casa Alba cu destinatia California, acolo unde vor petrece o mica vacanta. inainte de a de imbarca in avionul Special Air Mission 28000,.

Donald Trump ELIMINA planul de actiune al lui Barack Obama. Noul presedinte vrea sa SACRIFICE mediul inconjurator

Planul de actiune al fostului presedinte american Barack Obama va fi eliminat de noua administratie de la Casa Alba. intr-o declaratie publicata pe site, Casa Alba anunta ca Donald Trump are in.

Barack Obama se intoarce la vechiul Twitter: Chestia asta mai e pornita?

Fostul presedinte american Barack Obama si-a salutat abonatii pe Twitter personal, scrie DPA. Salut, tuturor! Am revenit la butonul original. Chestia asta mai e pornita?, a spus el in gluma intr-un mesaj pe care l-a postat la aproape patru ore dupa ce si-a incheiat al doilea mandat.

Presedintele Barack Obama a comutat pedepsele a 330 de detinuti

Presedintele Barack Obama a decis joi noaptea comutarea sentintelor primite de 330 de detinuti federali, in special a celor condamnati pentru posesie de droguri si infractiuni non-violente, in ultima zi petrecuta la Casa Alba.

Presedintele Barack Obama a comutat pedepsele a 330 de detinuti

Presedintele Barack Obama a decis, joi noaptea, comutarea sentintelor primite de 330 de detinuti federali, in special a celor condamnati pentru posesie de droguri si infractiuni nonviolente, in ultima zi petrecuta la Casa Alba.

Presedintele Barack Obama a comutat pedepsele a 330 de detinuti in ultima zi petrecuta la Casa Alba

Presedintele Barack Obama a decis joi noaptea comutarea sentintelor primite de 330 de detinuti federali, in special a celor condamnati pentru posesie de droguri si infractiuni non-violente, in ultima zi petrecuta la Casa Alba. Liderul american isi respecta promisiunea de a reduce acele sentinte de inchisoare pe care le considera disproportionate cu faptele comise, transmite Reuters.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )