Libnet.ro
UNICEF

14:30

Zece cele mai rapide trenuri din lume in 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zece cele mai rapide trenuri din lume in 2017

In timp ce o noua era a avioanelor supersonice ramane la stadiul de concept, trenurile rapide sunt o realitate in intreaga lume, iar anual isi maresc viteza. In unele cazuri, calatoria cu trenul in Europa poate fi mai rapida decat cu avionul. Iata care. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai rapide stele din Calea Lactee provin dintr-o galaxie vecina

Cele mai rapide stele din Calea Lactee sunt celecare provin dintr-o galaxie vecina si au o istorie interesanta, sustine un nou studiu. Oamenii de stiinta au spus ca suspecteaza ca aproape 10. 000 de astfel de stele ultrarapide, din galaxia noastra, au luat nastere intr-o galaxie mica din apropiere, cunoscuta sub denumirea Large Magellanic Cloud LMC).

Tesla va construi cea mai mare baterie din lume

Elon Musk a dezvaluit noi planuri ale companiei, iar in viitorul apropiat, Tesla va construi cea mai mare baterie din lume. Antreprenorul si detinatorul firmei Tesla a declarat ca noua baterie va fi de trei ori mai mare decat actuala detinatoare a recordului. Musk a prezentat aceste aspecte in cadrul unei conferinte pe care a [].

Interviul momentului la Antena 3 - Ce spune cel mai cautat roman din lume despre Maior, Coldea sau Kovesi

Multi romani au auzit de hackerul Guccifer, dar putina lume stie cu adevarat cine este el. Un sofer de taxi din Ramnicu Valcea ce reuseste sa ghiceasca parolele de la niste mailuri foarte.

in ce TARI se afla femeile cu cei mai FRUMOSI sani din lume

Femeile sunt considerate reprezentantele sexului frumos. Mai mult decat atat, fiecare tara se mandreste cu o tipologie aparte. De exemplu, femeile din Brazilia sunt recunoscute pentru posteriorul.

Faze tari: Chinezul asta se crede presedintele Rusiei;O soferita de 73 de ani si-a parcat masina intr-o piscina;La 7 ani, e cel mai fortos baiat din lume

O noua insula misterioasa a aparut in zona Triunghiului Bermudelor. O noua insula a aparut in zona Triunghiului Bermudelor, langa. Au construit Turnul Eiffel pentru show-ul Chanel din Paris. Cum altfel decat inedit pentru celebra casa de moda Chanel. De fiecare data se.

Cele mai bune rezultate din ultimii opt ani!

Rezultatele la examenul de Bacalaureat au fost publicate, ieri, la avizierele liceelor si pe site-ul Ministerului Educatiei.

Presedinte FC Barcelona: Messi este platit ca fiind cel mai bun din lume si din istoria fotbalului

Lionel Messi, atacantul-vedeta argentinian al clubului FC Barcelona, care si-a prelungit recent contractul cu clubul catalan, este platit ca fiind cel mai bun jucator din lume, a afirmat, vineri, presedintele gruparii spaniole de fotbal, Josep Maria Bartomeu.

INFOGRAFIE incepe Summitul G20 de la Hamburg: Politia germana, puternic mobilizata. Unde innopteaza cei mai puternici oameni din lume

Cei mai puternici oameni din lume se afla in perioada 7-8 iulie la Hamburg, in nordul Germaniei, unde are loc summitul G20. intalnirile de lucru la care vor participa liderii politici vor fi organizate in zona Hamburg Messe, in care se desfasoara in mod frecvent evenimente nationale si internationale.

Atac cibernetic la una dintre cele mai mari burse de monede virtuale din lume. Hackerii ar fi furat milioane de dolari in bitcoin

Una dintre cele mai mari burse pentru tranzactionarea monedelor virtuale din lume, Bithumb, este anchetata, dupa ce a recunoscut ca PC-ul unuia dintre angajatii sai a fost atacat informatic. Hackerii ar fi furat datele personale ale unui numar de peste 30. 000 de clienti, iar unora dintre ei le-au fost furati bani.

Cel mai scump fidget spinner din lume are un pret exagerat

Daca vrei sa-ti cumperi cel mai scump fidget spinner din lume, ar trebui sa scoti de la saltea banii pentru masina pe care o voiai. Fidget spinner-ele au luat cu asalt intregul mapamond si au ajuns sa fie folosite de milioane de oameni, intretinand o mica ramura comerciala aparuta peste noapte. La multe colturi de [].

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )