Libnet.ro
UNICEF

22:15

Tesla va construi cea mai mare baterie din lume

Playtech Playtech,
Tesla va construi cea mai mare baterie din lume

Elon Musk a dezvaluit noi planuri ale companiei, iar in viitorul apropiat, Tesla va construi cea mai mare baterie din lume. Antreprenorul si detinatorul firmei Tesla a declarat ca noua baterie va fi de trei ori mai mare decat actuala detinatoare a recordului. Musk a prezentat aceste aspecte in cadrul unei conferinte pe care a []. continuă pe Playtech

Are cel mai mare fund din lume si nu vrea deloc sa slabeasca desi medicii i-au spus ca ar putea muri! Explicatia ei super ciudata

Aceasta femeie are cel mai mare fund din lume. Ea a mancat atat de mult incat a ajuns in aceasta situatie si nu-i pare rau deloc. Ba mai mult, n-ar nici cea mai mica intentie sa slabeasca. Desi medicii i-au spus clar ca.

UE aproba recapitalizarea celei mai vechi banci din lume

Uniunea Europeana a aprobat acordarea unui ajutor de stat de 5,4 miliarde de euro 6,1 miliarde de dolari) catre Banca Monte dei Paschi di Siena SpA din Italia, cea mai veche banca din lume, ceea ce reprezinta de facto nationalizarea grupului italian.

DIGI, cea mai buna evolutie din BET

Actiunile DIGI Communications NV DIGI), al caror pret a urcat in perioada 27 iunie-4 iulie cu 3,6%, raportat la moneda euro, reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET, in intervalul de timp amintit.

Cele doua eleve de 10 din judetul cu cea mai mare rata de promovare la Bac: Nu am mers niciodata la meditatii

Cu o rata de promovare cu peste 12 procente mai mare decat cea de la nivel national, elevii sibieni si-au propulsat judetul pe primul loc. Cele doua eleve care au obtinut nota 10 pe linie, Irina Linte si Cristina Hambasan, spun ca nu au mers niciodata la meditatii.

Faze tari: Chinezul asta se crede presedintele Rusiei;O soferita de 73 de ani si-a parcat masina intr-o piscina;La 7 ani, e cel mai fortos baiat din lume

O noua insula misterioasa a aparut in zona Triunghiului Bermudelor. O noua insula a aparut in zona Triunghiului Bermudelor, langa. Au construit Turnul Eiffel pentru show-ul Chanel din Paris. Cum altfel decat inedit pentru celebra casa de moda Chanel. De fiecare data se.

Parea o seara obisnuita, dar a trait cea mai terifianta experienta din viata sa. Ce i-a iesit in cale l-a speriat de moarte - VIDEO

Masina unor tineri a fost urmarita de un urs, dupa ce acestia au incetinit pentru a-l privi mai bine. Tinerii au inregistrat patania. Cody Kunau si prietena sa, Samantha, se indreptau.

Cum arata fabrica Boeing, cea mai mare cladire din lume [GALERIE FOTO]

Boeing este unul dintre cei mai vechi si mai renumiti producatori de aeronave din lume. Compania americana face avioane inca din timpul Primului Razboi Mondial, iar pentru un secol de activitate aceasta a avut nevoie de complexe de fabricatie extrem de mari. Fabrica Boeing din Seattle este mai mare decat Disneyland Florida sau chiar si [].

Bithumb a fost victima unui atac cibernetic

Cea mai mare bursa de Bitcoin si Eter din Coreea de Sud, Bithumb, este subiectul unei investigatii dupa ce a recunoscut ca unul dintre computerele angajatilor sai a suferit un atac cibernetic, potrivit presei internationale.

Cea mai urata zi din viata Andreei Antonescu: Este zi de doliu pentru mine

2 iulie este zi de doliu pentru Andreea Antonescu. Si asta pentru ca, in urma cu 16 ani, vedeta isi pierdea tatal. Trauma din care artista nu si-a revenit nici astazi. O sa vedeti ca nu.

Marea Bariera de Corali, cel mai mare organism viu, declarata moarta de cercetatori

Marea Bariera de Corali a fost declarata moarta, dupa 25 de milioane de ani de viata. Era cea mai mare structura de organisme vii. intinsa pe o suprafata de peste 340. 000 de kilometri patrati,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )