Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care Canada trimite avioane de lupta in Romania

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Canada trimite avioane de lupta in Romania

Canada trimite cinci avioane CF-18 Hornets in Romania pentru a participa la misiunea Enhanced Air Policing sub comanda NATO, din septembrie pana in decembrie 2018, a anuntat joi Ministerul canadian al Apararii. continuă pe Antena3

Sfanta Maria. Motivul pentru care sa nu spui niciodata La multi ani pe 15 august. E mare pacat

Sfanta Maria Mare este praznuita de crestini pe data de 15 august, zi in care se pomeneste Adormirea Maicii Domnului, trecerea ei in nefiinta. Pe 15 august nu se fac urari de La multi ani si se.

Coordonatorul interventiei jandarmilor a dezvaluit motivul pentru care au evacuat Piata Victoriei

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor la protestul de vineri, a declarat ca fortele de ordine au decis evacuarea pietei dupa ce au depistat pe bulevadul Ion Mihalache o masina plina cu.

Canada trimite in Romania 135 de militari si avioane multirol, pentru misiuni aeriene NATO

Canada trimite in Romania 135 de militari si cinci avioane multirol F/A-18 Hornet, pentru participarea la misiuni de politie aeriana ale Aliantei Nord-Atlantice, anunta Fortele Aeriene canadiene. Misiunea.

Canada trimite n Romnia 135 de militari si avioane multirol, pentru misiuni aeriene NATO

Canada trimite in Romania 135 de militari si cinci avioane multirol F/A-18 Hornet, pentru participarea la misiuni de politie aeriana ale Aliantei Nord-Atlantice, anunta Fortele Aeriene canadiene, potrivit publicatiilor Ottawa Citizen si SkiesMag. com, preluate de Mediafax.

Cele 4 sectoare de drum pentru care trebuie sa platesti taxa de pod in Romania!

Pe langa rovinieta, in tara noastra mai exista o taxa pe care soferii trebuie sa o plateasca daca vor sa traverseze anumite sectoare de drum. Vorbim despre taxa de pod, care se aplica pe patru poduri peste Dunare: 1.

Motivul incredibil pentru care un roman ar fi intrat cu buldozerul in mai multe locuinte, in Marea Britanie

Un roman este acuzat ca ar fi demolat cinci case noi din localitatea britanica Buntingford, iar informatiile disponibile indica faptul ca suspectul ar fi comis aceasta actiune pentru ca nu ar fi fost platit, re.

Halep, explicatiile unei rupturi: S-a aflat motivul pentru care Andrei Pavel a parasit-o pe Simona. Momentul decisiv

Simona Halep e cea mai buna jucatoare a lumii, insa, saptamana trecuta, intr-o mutare ciudata, a fost parasita de un om din stafful ei care a ales sa lucreze cu ocupantul locului 92 ATP!.

O cunoscuta prezentatoare TV se retrage din televiziune dupa 16 ani. Care sunt motivele pentru care jurnalista Antena 3 renunta la pupitrul stirilor (FOTO)

O noua plecare de rasunet de la Antena 3! Dupa 16 ani in care a aparut pe micile ecrane si a adus in casele romanilor cele mai importante informatii din tara, dar si din strainatate, jurnalista renunta la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )