Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zeci de artisti la capataiul Stelei Popescu. Corina Chiriac a izbucnit in lacrimi povestind o intamplare cu actrita

Adevărul Adevărul,
Zeci de artisti la capataiul Stelei Popescu. Corina Chiriac a izbucnit in lacrimi povestind o intamplare cu actrita

Corina Chiriac 68 de ani), alaturi de zeci de artisti, a fost la Teatrul de Revista Constantin Tanase pentru a-si lua ramas bun de la Stela Popescu, cea care i-a fost prietena si colega. Cantareata nu si-a mai putut stapani emotiile si a izbucnit in plans, in incercarea de a povesti una dintre amintirile care o leaga de indragita actrita. continuă pe Adevărul

La capataiul Stelei Popescu. De la dragoste si admiratie la Cincizeci de umbre ale lui Grey si al Treilea Razboi Mondial

Aproape o suta de persoane, printre care nume cunoscute ale teatrului si muzicii romanesti, au venit in fata Teatrului de Revista Constantin Tanase pentru a-i aduce un ultim omagiu Stelei Popescu. Cei care i-au fost mai apropiati au fost imediat lasati inautru pentru a lasa o floare. Cei mai multi au asteptat ore in sir, in frig, sosirea sicriului. in acest timp, s-au luat cu vorba ca sa uite de ger si de nervi.

Momente tulburatoare in fata Teatrului Constantin Tanase. Corina Chiriac a izbucnit in plans in fata reporterilor. Nu m-ati vazut niciodata plangand!

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost adus vineri, la Teatrul Constantin Tanase, unde sute de persoane au mers sa ii aduca un omagiu artistei care s-a stins subit, la varsta de.

Reactia emotionanta a Tamarei Buciuceanu Botez dupa ce a aflat de moartea Stelei Popescu: A fost cea mai buna prietena a mea...

Stela Popescu a murit. Romania e in doliu dupa decesul Stelei Popescu, iar trecerea ei in nefiinta este deplansa de toti colegii ei. Marea actrita Tamara Buciuceanu Botez a izbucnit.

Prima aparitie a Stelei Popescu pe o scena de teatru. Galerie FOTO

Prima aparitie a Stelei Popescu pe o scena de teatru a fost ca un magnet pentru public, care a indragit-o si urmarit-o fara incetare. Regretata Stela Popescu a renuntata la.

Tacerea Stelei Popescu. Vulnerabilitatea unei femei puternice

Avem obiceiul ca la moartea unui artist sa-l imbracam pe acesta intr-un nimb de glorie, sa folosim cuvinte encomiastice, sa omagiem memoria unor nume care aduc, in mod sigur, rating si audienta. E derizoriu tot acest spectacol mediatic, la care asistam din nou, acum, o data cu disparitia Stelei Popescu.

De ce nu a fost acoperit sicriul Stelei Popescu la Teatrul Constantin Tanase

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost depus la Teatrul Constantin Tanase din Capitala intr-o masina morturara, urmand sa stea acolo pana sambata seara, cand marea.

Semnele accidentului vascular care au fost prezente la ultima aparitie a Stelei Popescu pe scena. Declaratia unui cunoscut logoped

Logopedul Aurelian Ciocan a vorbit la Antena 3 despre semnele care prevesteau accidentul vascular al Stelei Popescu de la ultimul eveniment in care a fost prezenta. Vorbim de o needucare a societatii.

Ce a remarcat Simona Gherghe la imaginile cu ultima aparitie a Stelei Popescu

Vedeta Antenei 1 a reactionat la imaginile aparute cu ultima aparitie publica a Stelei Popescu. Am urmarit ultima filmare cu Stela Popescu, de marti seara, la Gala Femeilor de Succes. Au difuzat-o colegii.

Sala Studio a Teatrului Sica Alexandrescu va purta numele Stelei Popescu. Actrita a locuit la Brasov si a jucat aici 400 de spectacole pe an

Sala Studio a Teatrului Sica Alexandescu va purta numele Stelei Popescu. Actrita a locuit la Brasov si a jucat cativa ani pe scena teatrului local. Stela Popescu a murit ieri la varsta de 81 de ani.

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost depus la Teatrul Constantin Tanase. Oamenii au navalit sa faca poze cu sicriul

Update: Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost adus vineri, la Teatrul Constantin Tanase, unde mai mult de o suta de persoane asteptau sa ii aduca un omagiu artistei care a murit.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )