Libnet.ro
UNICEF

19:15

Zeci de blocuri din Bucuresti, fara apa calda si caldura din cauza unei avarii

Hotnews Hotnews,
 Zeci de blocuri din Bucuresti, fara apa calda si caldura din cauza unei avarii

Bucurestenii de pe mai multe strazi si bulevarde din Capitala nu au apa calda si caldura de mai multe ore, din cauza unei avarii la reteaua de termoficare. Potrivit Termoenergetica Bucuresti, furnizarea agentului termic se va relua la ora 15. 00, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Sectoarele 2 si 3 au ramas iar fara apa calda si caldura. inca o conducta de apa s-a spart FOTO VIDEO

Locuitorii Sectoarelor 2 si 3 din Capitala au ramas, din nou, fara apa calda si caldura, dupa ce, la finalul lunii noiembrie, au stat mai bine de 10 zile cu caloriferele reci.

inca o avarie majora la reteaua de termoficare din Capitala. Care sunt zonele afectate

O noua avarie majora la reteaua de termoficare din Capitala, produsa de data aceasta in zona Arenei Nationale, a lasat fara apa calda si caldura mai multe blocuri de pe bulevardele Basarabia, Nicolae.

Avarie dupa avarie! Sute de familii din Bucuresti stau fara apa calda si caldura

In prag de sarbatori, Capitala Romaniei este in avarie. Sute de familii din Bucuresti stau si la aceasta ora fara apa calda sau incalzire. in timp ce in unele zone reteaua de apa a cedat si a in.

VIDEO Un nou protest cu ligheane in fata Primariei Capitalei. Cetatenii cer primarului Gabriela Firea apa calda si caldura

Zeci de persoane au venit joi dimineata cu ligheanele in fata Primariei Capitalei pentru a protesta fata de faptul ca nu au apa calda si caldura cu zilele. Oamenii spun ca vin de la serviciu, ingheata de frig in case si nu pot face un dus, situatie inacceptabila la 30 de ani de la Revolutie. Saptamana trecuta a avut loc un protest similar in fata Primariei.

RADET, apel pentru bucuresteni. Ce trebuie sa faci daca nu ai caldura si apa calda

Mai multe avarii majore au fost anuntate de RADET in Bucuresti. Iata cand va reveni apa calda si caldura in zonele vizate. Va comunicam ca sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici - SCADA d.

Incendiu in sectorul 3 din Bucuresti. Traficul este blocat, iar fumul a ajuns pana la etajul 10

Traficul pe strada Dristorului la intersectie cu Mihai Bravu din Capitala a fost restrictionat dupa ce un incendiu a izbucnit la un salon de bronzat. Pompierii au intervenit imediat cu doua autospeciale si o masina de descarcerare pentru a stinge focul. Incendiu in sectorul 3 din Bucuresti. Un salon de bronzat a luat foc O .

Poluarea din Bucuresti, mai periculoasa ca niciodata: toate limitele au fost depasite

Sistemul de Monitorizare a Calitatii Aerului din Bucuresti a confirmat ca limitele nivelului de poluare pentru acest an au fost depasite, iar consecintele sunt grave. Bucurestiul tinde sa.

Fluidizarea traficului din Bucuresti, un esec pentru Gabriela Firea. Ce a decis noul Ministru de Interne

Bucurestiul, capitala europeana, este una din cele mai aglomerate capitale este europene, iar edilul capialei, Gabriela Firea se pare ca este depasita de situatie. Conform unei statistici din octombrie 207, in Bucuresti erau inregistrate 1,253 milioane de masini, dintre acestea putin peste un milion sunt autoturisme. Majoritatea vehiculelor se incadrau, la finele anului trecut, in .

VIDEO Protest cu ligheane in fata Primariei Capitalei. Oamenii spun ca ingheata de frig in case si nu au apa calda

Zeci de persoane protesteaza joi cu ligheanele in fata Primariei Capitalei, acesta fiind al doilea protest de acest fel din ultima saptamana. Oamenii spun ca ingheata de frig in case si nu pot face un dus, o situatie intolerabila pentru anul 2019.

Subiectele zilei: Demnitarii, marii beneficiari ai majorarii salariului minim; Iasi: Mitropolia recupereaza cu jandarmii o biserica de la un popa caterisit; Fotografii absurde cu bucurestenii care au iesit sa isi ceara apa calda inapoi

Demnitarii, marii beneficiari ai majorarii salariului minim. Romanii angajati pe salariul minim nu sunt cei mai favorizati de majorarea de la 1 ianuarie 2020. Copiii din Sectorul 5 primesc de Mos Nicolae materiale promotionale cu poza primarului Daniel Florea. in locul traditionalelor dulciuri din ghetute.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )