Libnet.ro
UNICEF

08:30

inca o avarie majora la reteaua de termoficare din Capitala. Care sunt zonele afectate

B1 B1,
inca o avarie majora la reteaua de termoficare din Capitala. Care sunt zonele afectate

O noua avarie majora la reteaua de termoficare din Capitala, produsa de data aceasta in zona Arenei Nationale, a lasat fara apa calda si caldura mai multe blocuri de pe bulevardele Basarabia, Nicolae. continuă pe B1

Panica la Liceul Goethe din Capitala, dupa ce un incendiu a izbucnit: Colegiul nu are autorizatie ISU

Un incendiu a izbucnit, joi noapte, la Colegiul German Goethe din Capitala. in urma incidentului, toate cursurile de vineri au fost supendate. Surse oficiale din ISU Bucuresti-Ilfov au declarat pentru Libertatea.

Angajatii din spitale care primesc spaga ar putea ramane fara contracte de munca. Ministrul Sanatatii analizeaza aceasta posibilitate impreuna cu juristii

Angajatii din spitale care primesc spaga ar putea ramane fara contracte de munca. Nu cred ca exista o solutie magica, dar trebuie sa iesim din zodia spagii. Nu imi place sa dam vina pe pacienti, stiti bine ca unul dintre cliseele spagii este ca nu ii poti opri pe pacienti sa dea plicuri. Fals!, a declarat ministrul Sanatatii, Victor Costache. El spune ca asteptam un punct de vedere al juristilor, daca se poate implementa in contractele care se semneaza ca astfel de practici duc la incetarea contractului de munca.

Avarie dupa avarie! Sute de familii din Bucuresti stau fara apa calda si caldura

In prag de sarbatori, Capitala Romaniei este in avarie. Sute de familii din Bucuresti stau si la aceasta ora fara apa calda sau incalzire. in timp ce in unele zone reteaua de apa a cedat si a in.

Surpriza uriasa pentru Nicoleta, fetita de 9 ani din Buzau care s-a pierdut in padure si a fost gasita dupa 14 ore de cautari

Politistii din cadrul IPJ Buzau au facut daruri de Mos Nicolae unei fetite in varsta de 9 ani, Nicoleta, din satul Recea, comuna Bisoca, o localitate din Muntii Buzaului, care in luna septembrie a. c. s-a.

Faze tari: Barbatul din Rusia care a creat o granita falsa cu Finlanda; Cine este noua vedeta a Internetului, aparuta din universul Star Wars

O femeie de 80 de ani din Argentina s-a reapucat de scoala ca sa-si poata ajuta nepotii la teme. O femeie in varsta de 80 de ani din Argentina a decis sa-si termine studiile primare pentru a-si putea ajuta nepotii la teme. Cel mai scump brad de Craciun valoreaza 13. 000 euro! Arborele poate fi admirat in holul unui hotel.

Stiai? Prima femeie din lume care a facut operatii pe creier a fost o romanca

In 1944, Sofia Ogrezeanu e studenta in anul V la Facultatea de Medicina din Bucuresti. Are 24 de ani si nu se poate lauda cu prea multe, atat doar ca, spre deosebire de alte colege de generatie, a avut parte de.

Ce amenda risca un roman din Italia care s-a urcat baut la volan si a plonjat cu masina intr-un canal

Un roman stabilit in Italia a facut ravagii dupa ce s-a urcat baut la volan si a plonjat cu masina intr-un canal din localitatea Caravaggio.

Subiectele zilei: Eleva din Constanta care a vorbit public despre cei 10 mii de euro din fondul scolii; incepe marea batalie pentru Bucuresti. Nicusor Dan se bate cu Vlad Voiculescu, Rares Bogdan intra in carti la PNL

Brazii din Germania sau Olanda, la mare cautare de romani. De la ce pret pornesc. incepe marea batalie pentru Bucuresti. Nicusor Dan se bate cu Vlad Voiculescu, Rares Bogdan intra in carti la PNL. Pana in acest moment, se cunosc trei competitori pentru Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )