Libnet.ro
UNICEF

22:30

Zeci de elevi din Bucuresti au ramas blocati intr-un tren care mergea spre Moldova

B1 B1,
Zeci de elevi din Bucuresti au ramas blocati intr-un tren care mergea spre Moldova

Un tren cu elevi de la o scoala din Capitala a ramas blocat in camp, langa Pascani, in judetul Iasi. Astfel, 40 de copii, care mergeau intr-o tabara in Moldova, au stat in trenul. continuă pe B1

Zeci de elevi din Bucuresti, blocati intr-un tren spre Moldova

Un tren cu elevi de la Scoala 195 din Capitala a ramas blocat in camp, langa Pascani, in judetul Iasi, de peste o ora. Cei 40 de copii mergeau intr-o tabara in Moldova, cu trenul InterRegio care s-a.

Au vazut-o iesind de la BAC 2018. Cand s-au uitat mai bine la ea, au ramas blocati. Cine era femeia

La examenul de BAC din acest an a participat si o pensionara. Elena: Am completat liceul, iar acum vreau sa fac ceva medical si voluntariat unde este nevoie. Reporter: Ce le spuneti.

Tarife noi pentru parcarile din Bucuresti

De luni vor intra in vigoare noile tarife pentru parcarea in Bucuresti. in zona centrala, tariful a fost majorat in luna iunie de la 1,5 lei pe ora la 10 lei pe ora, modificarile urmand sa se aplice din luna.

Admitere liceu 2018. Coada infernala la Scoala Sfintii Voievozi, din Bucuresti. Elevii din provincie depun dosarele pentru inscrierea la liceu

Admitere liceu 2018 Absolventii claselor a VIII-a din provincie, care vor sa se inscrie la un liceu in Capitala, s-au strans, vineri, in numar mare la Scoala Sfintii Voievozi din Capitala. Admitere liceu.

Un cunoscut mall din Bucuresti se extinde. Din proiect face parte o parcare pe sapte etaje in subteran

Fondul de investitii NEPI extinde mallul Promenada si construieste langa acesta o cladire de birouri de 30. 000 mp. Potrivit unor informatii din piata imobiliara, sud-africanii au obtinut de la primarie.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )