Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zeci de incendii in Republica Moldova. Pompierii din toata tara au fost antrenati in stingerea focarelor

Antena3 Antena3,
Zeci de incendii in Republica Moldova. Pompierii din toata tara au fost antrenati in stingerea focarelor

Pompierii din Republica Moldova au intervenit in 64 de cazuri pentru stingerea focarelor de vegetatie. Sase dintre acestea au avut loc doar in municipiul Chisinau, scrie unimedia. info. Serviciul. continuă pe Antena3

Clopotelul a sunat in scoli fara autorizatie de functionare. Noul an scolar a inceput cu peste o mie de scoli din toata tara care nu respecta conditiile minime de igiena. in Constanta este deja scandal

Pentru sute de elevi din judetul Constanta, noul an scolar incepe in conditii total improprii. 22 de unitati de invatamant nu au autorizatie de functionare, iar alte 16 sunt in curs de dobandire a acesteia.

Republica Moldova si China vor semna un Acord de liber schimb

Republica Moldova si Republica Populara Chineza vor incepe pana la sfarsitul acestui an negocierile pentru elaborarea si semnarea Acordului de liber schimb dintre cele doua state.

Alegeri Republica Moldova. Partidele politice pot cheltui pana la 66 de milioane de lei pentru campania electorala

Comisia Electorala Centrala a stabilit marti, 13 septembrie, suma maxima pe care o pot cheltui partidele politice din Republica Moldova pentru alegerile prezidentiale din 30 octombrie 2016.

Povestea microberariei Sunstone Alehouse, un pariu de 2.000 de euro in Republica Moldova

Kirill Zmurciuk si sotia sa au hotarat sa transforme un hobby intr-o afacere, investind circa 2. 000 de euro intr-o microberarie in Republica Moldova. Inceputul nu a fost unul usor, insa planurile pentru urmatorii doi ani sunt ambitioase.

Alegeri Republica Moldova. Iurie Leanca, despre implicarea lui Plahotniuc in furtul miliardului: Nu sunt eu acuzator

Presedintele Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leanca, a refuzat sa dea un raspuns clar privind implicarea prim-vicepresedintelui PD, Vlad Plahotniuc, in furtul unui miliard de dolar din sistemul bancar din Republica Moldova.

Alegeri Republica Moldova. Cel mai mare pret la publicitatea electorala va fi la Jurnal TV: 3.500 de euro pentru un minut

Pretul pentru un minut de publicitate electorala in Republica Moldova va varia in acest an de la 25 de euro pana la 3. 500 de euro, potrivit declaratiilor mass-media depuse la Comisia Electorala Centrala.

Un infractor condamnat la opt ani de inchisoare in Romania, cautat prin Interpol, lucreaza la o firma de stat din Republica Moldova

Un infractor cu dubla cetatenie - moldoveneasca si romana, care are de ispasit in Romania o pedeapsa de opt ani de inchisoare, este angajatul unei firme de stat din Republica Moldova.

Iurie Leanca a aratat ca are o viziune moderna si corecta pentru Republica Moldova

Iurie Leanca a aratat ca are o viziune moderna si corecta pentru Republica Moldova, a precizat Victor Ponta intr-un mesaj de sustinere publicat pe Facebook.

Peste 800 de gradinite din Republica Moldova au fost renovate cu bani de la Bucuresti

Peste 800 de gradinite din Republica Moldova au fost renovate cu bani de la Bucuresti .

Peste 800 de institutii prescolare din Republica Moldova au fost renovate dintr-un grant oferit de Guvernul Romaniei

Prima etapa a proiectului de asistenta financiara pentru gradinitele din Republica Moldova s-a incheiat, la doi ani de la lansarea programului, 832 de institutii prescolare fiind renovate dintr-un grant in valoare de 20 de milioane de euro, oferit de guvernul de la Bucuresti, transmite sambata Unimedia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )