Libnet.ro
UNICEF

00:07

Zeci de localitati din judetul Neamt sunt in bezna din cauza ploilor abundente si a ninsorii (VIDEO)

B1 B1,
Zeci de localitati din judetul Neamt sunt in bezna din cauza ploilor abundente si a ninsorii (VIDEO)

Din cauza ploilor abundente care s-au transformat, in unele locuri, si in ninsoare, mii de gospodarii au ramas fara curent electric in judetul Neamt. Echipele de interventie se afla pe teren,. continuă pe B1

TOP: cele mai putin vizitate locuri din lume, desi sunt adevarate paradisuri pe pamant

In mod paradoxal, cele mai putin vizitate tari din lume nu sunt locuri periculoase, supuse razboiului sau atacurilor teroriste constante, ci sunt adevarate paradisuri pe pamant. Iata care sunt acestea si de ce sa mergi aici, unde ajung doar cateva mii.

Comoara din nordul Romaniei. O comuna din judetul Botosani sta pe unul dintre cele mai pure zacaminte de gips din Europa, care n-a fost exploatat niciodata

In comuna Paltinis din judetul Botosani se afla cel mai pur zacamant de gips din Europa, potrivit autoritatilor locale. Zacamantul ar putea fi exploatat continuu timp de peste 100 de ani. Cu toate acestea, importantele resurse naturale nu trezesc.

Sase judete din zona Moldovei sunt in PERICOL! Hidrologii au emis o atentionare Cod galben de inundatii

Pentru sase judete din zona Moldovei, hidrologii au emis o atentionare Cod galben de inundatii pentru raurile Barlad si Siret, valabila de duminica de la ora 9:00, pana luni la aceeasi ora, co.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )